Ștergarul slujirii, Angela Țiprigan, Mamaia 2019, sesiunea 811

Adaugat la :  11.02.2020

Asculți sesiunea a 8-a, intitulată „Ștergarul slujirii”. Vorbitoarea e Angela Țiprigan.

Înregistrarea face parte din conferința națională a femeilor, cu mottoul „Sunt aici, la dispoziția Ta”, care s-a desfășurat la Mamaia, în 2019.

Conferința încurajează femeile să se pună la dispoziția lui Dumnezeu căutând să-și înțeleaga chemarea și să-și folosească potențialul la maxim. Totodată, prin subiectele abordate, vorbitorii conferinței contribuie la echiparea femeilor atât din punct de vedere spiritual, cât și emoțional.

Materiale asemănătoare găsești pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/identitate-spirituala