Coronavirusul, un semn al vremurilor din urmă? Willem Glashower

Adaugat la :  3.04.2020

Loviți de glontele unui lunetist invizibil! Willem Glashower

Ce se întâmplă cu planeta Pământ? Cu toții experimentăm aceleași lucruri. Pe întreg globul, suntem loviți de ceva neașteptat: un virus. Mii de oameni mor din cauza lui. E ca și cum am fi loviți de glontele unui lunetist invizibil: brusc, ești împușcat, și nu poți face nimic.

Oamenii se întreabă ce se petrecem și de ce trecem prin asta. Oamenii religioși, creștinii, se întreabă ce rol joacă Dumnzeu și dacă Biblia prevestește virusuri mortale ce pot ataca mii de persoane din întreaga lume...

Materiale asemănătoare găsești aici: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/sfarsitul-vremurilor