Pelerinaj evanghelic în Israel | Realități și perspective 171, cu Daniel Stanger

Adaugat la :  4.02.2022

Mulți oameni mărturisesc că vizitarea Israelului a avut un impact profund asupra vieții lor spirituale. În ediția din această săptămână, îl avem ca invitat pe Daniel Stanger, un evreu român care ne vorbește despre istoricul celor mai cunoscute obiective turistice din Israel și despre semnificația lor. De asemenea, Daniel ne povestește despre lucrarea pe care o face în Israel împreună cu familia sa.

El Nifla Tours este numele agenției de turism prin care Daniel Stanger organizează pelerinaje în Israel. Aruncă o privire pe site: https://www.elniflatours.com/

Despre Israel și Orientul Mijlociu avem o subcategorie specială pe site-ul alfaomega.tv. Intră aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/israel

Dacă simți că ai nevoie de Dumnezeu în viața ta, află cum poți avea pace cu El: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/mantuire

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.