Planul Lui Dumnezeu Pe urmele lui Avraam, episodul 25

Adaugat la :  12.05.2020

De fiecare dată când poporul Israel a fost separat de această țară, Dumnezeu a avut un scop, după cum în cazul acesta scopul a fost de a le oferi o șansă, timp de 400 de ani, amoriților, și de a le vorbi egiptenilor.

Să ne gândim apoi ce a însemnat întoarcerea poporului Israel în țară după 400 de ani de har, în care a avut timp să se pocăiască.

Sub conducerea lui Iosua, poporul Israel s-a întors în țară, iar întoarcerea lor a însemnat judecată.

Există un principiu în Biblie potrivit căruia, de fiecare dată când poporul Israel se întorcea în țară, atenția lui Dumnezeu se întorcea

asupra poporului Israel, ceea ce însemna judecată pentru neamuri.

Cred că este un principiu fundamental în Biblie căruia trebuie să îi acordăm atenție...

„Pe urmele lui Avraam” e un program de tip studiu biblic, în care studiem viața lui Avraam, părinte tuturor credincioșilor. Vei afla detalii aparte, adevăruri și principii la care poate nu v-ați gândit până acum. Johannes Gerloff, german de origine, dar cu cetățenie israeliană de 25 de ani, ne împărtășește o perspectivă unică asupra unora dintre cele mai vechi texte din Biblie, și ne prezintă locuri istorice, despre care citim în Biblie.

Emisiune prezentată de Johannes Gerloff și subtitrată în limba română de Alfa Omega TV.

Ți-am pregătit și alte materiale care te vor ajuta să te apropii de Dumnezeu, le găsești aici: https://alfaomega.tv/viata-spirituala