Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
MEDIACENTER Alfa Omega TV - Peste 10.000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculator, tableta sau telefon. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta in mediacenter.

Pot avea problemele de sanatate un substrat spiritual?

Adaugat la :  11.10.2018
Vizualizari :  0
+ Add To

Unele probleme de sanatate cu care oamenii se confrunta pot avea un substrat spiritual in spatele lor.

Am consiliat un tanar care avea o problema la incheietura mainii. Spre exemplu nu putea face niciodata flotari in palme, din cauza acestei afectiuni ale incheieturilor. L-am intrebat care ar fi cauzele.

Mi-a povestit despre un accident in care s-a certat cu fratele lui. Enervandu-se, ca sa nu-l loveasca pe el, a dat cu pumnul in geam si s-a taiat la tendon. Ca si consecinta a fost faptul ca de atunci nu mai putea sa-si intinda mana pana la capat.

In procesul consilierii am deslusit problemele spirituale care au dus la aceasta situatie in trupul lui. Omul in cauza a trebuit sa isi ierte fratele si sa se ierte pe el insusi de acel acces de minie, pentru ca a actionat intr-un mod foarte gresit. De asemenea, a trebuit sa-si ceara iertare pentru violenta si agresivitate. El s-a rugat pentru curatirea vietii in aceste aspecte. Apoi m-am rugat pentru mana lui cu cineva din echipa, punand mana mea peste incheietura manii barbatului. Am poruncit in Numele lui Isus ca fiecare celula ce este prezenta in incheietura lui sa se mute si sa functioneze asa cum Dumnezeu a creat-o sa funtioneze in trupul uman. In momentul cand am zis lucrul acesta, baiatul si cel care pusese mana peste incheitura au simtit ca tendonul se muta, se duce la locul lui, se aseaza. Urmatorul lucru a fost sa se intanda pe podea si sa faca flotari in palme, mana lui fiind complet vindecata.

Ceea ce va incurajez este sa cautati sa vedeti ce anume a produs problemele fizice pe care le puteti avea in viata. In cazul in care exista un punct de debut sau daca a fost ceva ce le-a generat, trebuie ca acele lucruri sa fie aduse inaintea lui Dumnezeu, pentru ca omul sa fie iertat. De asemenea trebuie acordata iertare, pentru ca vindecarea si restaurarea sa fie complete in fiinta persoanei respective.

Interviu: Bogdan Graur, consilier, http://InHimMinistry.com

--------------------

Cursul SOS sintetizeaza mai multe principii de baza pentru eliberare si vindecare interioara: pocainta, acordarea de iertare altora, vindecarea arborelui generational, dezlegarea legaturilor nedumnezeiesti, legarea demonica si eliberarea de acestea, ruperea blestemelor, ungerea cu undelemn, vindecarea supranaturala.

Acceseaza si parcurge cursul SOS, gratuit: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/eliberare/cursul-sos

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Claudiu Lapadat, pastor al Bisericii Sfanta Treime din Timisoara - despre mantuirea si dragostea lui Dumnezeu....

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 0

„Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara,...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 1

Cuvantul vietii 2.3 - Ascultarea de Dumnezeu - Samuel Caba - intalnirea Maslinul, Oradea. Mai multe resurse de...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 0

Fost transsexual, Walter Heyer povesteste cum a ajuns sa se indoiasca de identitatea sa sexuala. Mai multe materiale...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 16

Walter Hayer vorbeste despre minciunile legate de disforia de gen. Mai multe materiale despre sexualitate:...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 9

Gary si Melissa Ingraham povestesc despre cum e casatoria pentru doi fosti homosexuali. Mai multe materiale despre...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 23

Cuvantul vietii 2.1 - Despre bani - Fanel Serban, pastor, Brasov. Din seria: Crestini dupa alta Evanghelie. Mai multe...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 91

Emil Frasincar vorbeste despre modul in care Dumnezeu a intervenit in viata lui inca dinainte de a-L cunoaste...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 138

Emil Frasincar vorbeste despre modul in care Dumnezeu a intervenit in viata lui inca dinainte de a-L cunoaste...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 147

Sotii Aaron si Ioana Vasadi au experimentat interventia divina in viata lor. Chiar si atunci cand cancerul le-a umbrit...

Categorie: Intrebari esentiale
Vizualizari: 0
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.