Poți fi creștin și pro-avort? Alfa Omega în obiectiv, 26 martie 2021

Adaugat la :  7.04.2021

De ce un creștin e o persoană care prețuiește viața? Cum să adoptăm moralitatea lui Dumnezeu în toate aspectele vieții? La Alfa Omega ne străduim să aplicăm principiile scripturale în fiecare domeniu al trăirii.

Află mai multe despre cum poți fi mântuit: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/mantuire

Cine suntem și ce facem? https://alfaomega.tv/ao/cine-suntem

Urmărește-ne pe canalul TV, YouTube, Facebook și site dacă vrei să vezi emisiunile noastre și eventual să te susținem în rugăciune sau răspunzându-ți la întrebări.

Intră pe site: https://alfaomega.tv/

Uită-te la videoclipurile noastre și urmărește-ne când avem live-uri: https://www.youtube.com/channel/UCiGwx8Yg1dOAr78_5v-zTKQ

Hai să vezi ce producem pentru tine, ce se mai petrece în țară și în lume, citește materiale încurajatoare: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

Află proiectele pe care le putem derula în continuare cu ajutorul tău: https://alfaomega.tv/proiecte/