Principii de evaluare a caracterului nostru Iosif Țon

Adaugat la :  14.10.2020

Scopul lui Dumnezeu pentru oameni e să împartă cu noi guvernarea Universului. Ne încredințează anumite responsabilități, însă e nevoie să avem un caracter demn. Ce vrea să spună asta? Ascultă mesajul pastorului Iosif Țon. Îl poți urmări aici: https://www.facebook.com/iosifton/

Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Ne poți scrie sugestiile tale în secțiunea de comentarii.

Mai multe despre identitate găsești dând click aici: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/identitate-spirituala

#Caracter #AlfaOmegaTV #IosifȚon #MesajBiblic