Promisiunea privind această țară stă în picioare Pe urmele lui Avraam, episodul 19

Adaugat la :  27.03.2020

Deși majoritatea creștinilor nu înțeleg importanța Israelului și a poporului evreu, vrăjmașul, adversarul planului lui Dumnezeu, înțelege foarte bine. De aceea, pământul acesta și legătura sa cu poporul evreu, pe care o numim astăzi sionism, se află în centrul atenției lumii.

„Pe urmele lui Avraam” e un program de tip studiu biblic, în care studiem viața lui Avraam, părinte tuturor credincioșilor. Vei afla detalii aparte, adevăruri și principii la care poate nu v-ați gândit până acum. Johannes Gerloff, german de origine, dar cu cetățenie israeliană de 25 de ani, ne împărtășește o perspectivă unică asupra unora dintre cele mai vechi texte din Biblie, și ne prezintă locuri istorice, despre care citim în Biblie. Emisiune prezentată de Johannes Gerloff și subtitrată în limba română de Alfa Omega TV. Ți-am pregătit și alte materiale care te vor ajuta să te apropii de Dumnezeu, le găsești aici: https://alfaomega.tv/viata-spirituala