Repere spirituale Realități și perspective 123, cu Marius Birgean 18 iulie 2020

Adaugat la :  18.07.2020

Încotro ne îndreptăm acum? Pastorul Marius Birgean (de la Biserica „Emanuel”, din Timișoara) analizează evenimentele majore ale lunii iulie 2020 din perspectivă creștină.

Domnul va reveni curând, conform promisiunii. Ce înseamnă „curând”, cum putem descifra semnele premergătoare întoarcerii și cum să ne pregătim pentru întâlnirea cu Mântuitorul poți afla dând click aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor

Vrei să afli cum să dezvolți o viață spirituală pe placul Domnului? Pe site ți-am pregătit o secțiune cu articole și videoclipuri pentru creșterea spirituală: https://alfaomega.tv/viata-spirituala

Isus a predicat o Evanghelie practică. El Însuși a stat între oameni, le-a ascultat frământările, i-a ajutat la nevoie. Citind Biblia, vei ști cum să trăiești în conformitate cu așteptările Domnului. La Alfa Omega, suntem preocupați de dimensiunea practică a credinței, prin urmare, studiem Scriptura, stăm în părtășie cu Isus, dar învățăm și de la alții, apoi împărtășim cu tine ce am aflat. Consultă secțiunea „Creștinul și societatea”, vei fi încurajat să fii o lumină acolo unde te-a pus Dumnezeu: https://alfaomega.tv/crestinulsisocietatea

Edițiile anterioare ale emisiunii „Realități și perspective” te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp