De ce Israel conteaza?- CAV LIVE - 23 mai 2019

Adaugat la :  23.05.2019

Ce spune Biblia cu privire la modul in care crestinii ar tebui sa se raporteze la poporul Israel? De ce este important ca neamurile sa inteleaga planul lui Dumnezeu nu doar pentru natiuni ci si pentru indivizi? In aceasta emisiune veti afla mai mult despre Israel si vremurile din urma.

Invitati: Marius Birgean (Pastor, Biserica Emanuel - Timisoara) si Iuliu Centea (Pastor, Biserica Betel - Oradea)

Emisiunea va fi transmisa in direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook AOTV si pe site-ul alfaomega.tv. Fiti alaturi de noi, urmariti emisiunea, trimiteti intrebarile dvs. si motivele de rugaciune! Ne puteti scrie si mesaj privat pe Facebook AOTV. Vom raspunde intrebarilor si ne vom ruga pentru cauzele dvs! Tel: 0256.490.637, rugaciune@alfaomega.tv, http://alfaomega.tv/rugaciune