Marsul Natiunilor - Israel - 18-20 iunie 2019

Adaugat la :  20.05.2019

Pe 15 mai 2018, 6000 de oameni au participat, in Ierusalim, la Marsul Natiunilor. Evrei si crestini au mers, mana in mana, proclamand faptul ca Israel nu e singur, ci crestinii ii stau alaturi, in prietenie. In 20 iunie 2019, acest mesaj se doreste a fi purtat peste tot in Israel, la Marsul natiunilor compact. Crestini din toate tarile se vor reuni la o conferinta (18-20 iunie), intr-un loc special in Ierusalim langa poarta Jafa si Cetatea lui David, iar in a treia zi, vor merge in diferite orase din nordul, sudul si centrul Israelului pentru marsuri comune in public (20 iunie). Marsul Natiunilor compact include intalniri personale cu supravietuitori ai Holocaustului si reprezentanti ai societatii israeliene. Afla mai multe - https://marchofthenations.com/

INCEPUTURI

Marsul pentru viata a inceput in Germania in 2007, cand descendentii nazistilor au rupt tacerea cu privire la istoria ingrozitoare la care familia lor a luat parte, intalnindu-se cu supravietuitori ai Holocaustului si cu descendentii acestora. Rezultatul: vindecare, prietenii si o viata noua! Dar nu a ramas doar in Germania: aproape 40.000 de oameni au demonstrat public, pe strazile a 350 de orase din 18 tari, unindu-si vocea pentru a sustine comemorarea acelor fapte si reconcilierea, a vorbi contra antisemitismului si in favoarea Israelului. Aici mai multe informatii - https://www.marchoflife.org/