RSP 100 -Israel, natiunile si vremurile din urma - Chad Holland

Adaugat la :  17.05.2019

Subiecte:

- Cum a inceput lucrarea „King of Kings”?

- Care este impactul comunitatilor crestine mesianice in Ierusalim?

- Ce inseamna sa fii credincios in Israel, in tara Bibliei?

- Cu ce se ocupa lucrarea „King of Kings”?

- Ce inseamna sa fii poporul ales si de ce a fost Israelul ales de Dumnezeu ?

- Care este scopul nostru? Avem o chemare individuala de a face parte din Imparatia lui Dumnezeu, sau de a face parte din natiunile noastre in relatie cu Israelul?

- De ce este important ca neamurile sa inteleaga planul lui Dumnezeu nu doar pentru natiuni ci si pentru indivizi?

- Ce inseamna sa te aliniezi ca natiune la voia lui Dumnezeu?

- Care este beneficiul alinierii la planul lui Dumnezeu?

- In ce consta batalia pentru teritoriu a Israelului?

- Ce spune Biblia despre unificarea natiunii?

- La cine se refera promisiunea care spune ca cei ce vor binecuvanta Israelul, vor fi binecuvantati la randul lor?

- In ce consta restaurarea valorilor Bisericii Primare?

Gasiti mai multe emisiuni Realitati si Perspective la https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp#axzz5oAfik11F