Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

Ziua independentei statului Israel - 14 mai 1948 - Speranta

Adaugat la :  10.05.2019

A durat doar 32 de minute ca independenta sa fie adusa unui popor fara tara timp de 2000 de ani. Iata cum s-au desfasurat evenimentele in ziua proclamarii statului Israel, pe 14 mai 1948, implinind profetia straveche din Isaia 66.8: Cine a auzit vreodata aşa ceva? Cine a vazut vreodata aşa ceva? Se poate naşte oare o ţara intr-o zi? Se naşte un neam aşa dintr-odata? Abia au apucat-o muncile, şi fiica Sionului şi-a şi nascut fiii!

Extras din documentarul Speranta, produs de CBN, despre renasterea statului evreu in 1948 - urmariti acest documentar marti, 14 mai, ora 21, la Alfa Omega TV.