Lansarea noului album Cristocentric - O ungere noua - 7 iunie 2013, Timisoara

Adaugat la :  29.05.2013

Cristocentric lanseaza noul album intitulat O ungere noua in data de 7 iunie 2013, la Casa Tineretului din Timisoara.

Titlul acestui album poarta impreuna cu el o chemare profetica pentru natiunea noastra. O chemare spre experimentarea profunzimea prezentei Lui Dumnezeu in lauda si inchinare. Ceea ce caracterizeaza acest album sunt cantarile 100% originale Cristocentric.

Multe dintre aceste cantari au luat fiinta in momente de inchinare ca raspuns din partea Creatorului pentru Mireasa Lui. In inchinare Dumnezeu vindeca, restaureaza si toarna o ungere proaspata peste cei ce indraznesc sa se atinga de poala hainei Lui Isus Cristos. Prin El „Toate sunt posibile!

Vineri, 7 iunie 2013, ora 19

Strada ArieÅŸ Nr.19, TimiÅŸoara