Promoveaza evenimentul tau prin Alfa Omega TV - concerte, conferinte, tabere, evanghelizari,misiuni

Adaugat la :  7.02.2014

Contacteaza-ne: promo@alfaomega.tv | 0256.284.913

Organizezi un eveniment important si ai nevoie de sprijin in campania de promovare?

Alfa Omega TV iti promoveaza evenimentul in fata a milioane de romani prin:

- Spatiu publicitar pe postul de televiziune national Alfa Omega TV

- Revista Alfa Omega TV Magazin

- Site-ul Alfa Omega TV

- Newsletter electronic email

Trimite un email la promo@alfaomega.tv si afla mai multe detalii!

Promoveaza-ti concertul, conferinta, tabara, proiectul de misiune, seminarul, actiunea evanghelistica sau intalnirile speciale prin media!