Nelu Filip, Fanel serban - Poate muzica sa transmita influente demonice?

Adaugat la :  12.09.2017

Invitatii nostri, pastorii Nelu Filip (Biserica Poarta Cerului, Timisoara) si Fanel Serban (Biserica Punctul Zero, Brasov) ne vorbesc despre importanta muzicii pe care o ascultam. La ce trebuie sa fim atenti cand ascultam muzica: la mesajul piesei sau la linia melodica?

Extras din emisiunea Calea Adevarul si Viata 575 - Elemente pagane in traditii de sarbatori difuzata in data de 19 noiembrie 2015 pe canalul Alfa Omega TV. Gasiti emisiunea completa aici: http://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual/7381-calea-adevarul-si-viata-575-elemente-pagane-in-traditii-de-sarbatori#axzz4sMqgRQkI

Mai multe resurse crestine gasiti pe site-ul http://alfaomega.tv