Apel la rugăciune Puterea Rugăciunii 9.4

Adaugat la :  20.03.2020

Noi, ca popor al Domnului, suntem chemați să ieșim din rândul lumii, să nu ne lăsăm cuprinși de groaza care îi afectează pe oamenii care nu-L cunosc pe Dumnezeu. De ce? Fiindcă frica deschide uși prin care cel rău are acces la emoțiile și gândurile noastre, chiar și la duhul nostru.

În plus, este vremea să ne mărturisim credința. Dar ATENȚIE: contează cum rostim Cuvântul Domnului...

Ascultă emisiunea pentru a afla mai multe.

Te îndemnăm să te alături nouă în post și rugăciune, în fiecare vineri. Mai multe detalii aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual/12045-important-chemare-la-post-si-rugaciune-6-martie-17-aprilie-2020