August 2021: punctele de rugăciune | Puterea rugăciunii 10.14

Adaugat la :  30.07.2021

Problemele din țară și din lume par să se înmulțească, iar atacurile la adresa familiei se intensifică. Pe acest fond trist te chemăm la o perioadă 7 săptămâni de post și rugăciune. Între 1 august și 19 septembrie, haide să ne rugăm dimineața, de la 6, și seara, de la 21, iar în zilele de vineri să ținem post pentru România.

Dintre motivele de rugăciune (lista completă aici: https://prayernet.ro/rugaciune/)

1. COPIII ȘI ADOLESCENȚII țării – OPRIREA influențelor nedumnezeiești în educația lor. Oprirea legilor care vor introducerea educației sexuale obligatorii, fără acordul părinților, a ideologiei de gen în școlile și grădinițele din România. Ne rugăm pentru Parlamentul României, pentru toți factorii de decizie, pentru cunoștiința și frica de Domnul.

2. Ne rugăm ca acele recomandări europene care sunt nedumnezeiești în ce privește familia, identitatea de gen, ideologiile de gen să NU pătrundă în țara noastră, în legile și normele de viață din România. Ne rugăm pentru demnitarii țării, pentru verticalitate și tărie în apărarea valorilor moral creștine ale societății românești:

- definirea și constituirea familiei naturale, așa cum a creat-o Dumnezeu

- educația copiilor nepângărită cu valori contrare Scripturii

Punem Numele Domnului peste toți copiii țării (Numeri 6:24-27) și ne rugăm pentru mântuirea lor.

Cerem sângele Domnului Isus Hristos peste copiii și familiile din România.

3. FAMILIILE din România - pentru păstrarea valorilor creștine în definirea și instituirea familiei. Oprirea legilor care afectează familia naturală. Păstrarea apelativelor de tată și mamă în legile țării.

Adoptarea copiilor să fie permisă doar familiilor naturale.

Oprirea divorțurilor și a violențelor în familii. Unitate între soți, între părinți și copii. Întoarcerea acasă a părinților care au copiii în România, restaurarea familiilor.

Să ne rugăm pentru schimbarea atmosferei spirituale din familii - ca prezența Duhului Sfânt să pătrundă în fiecare locuință, să atingă inimi și oamenii să se întoarcă la Dumnezeu.

4. LIBERTATEA DE EXPRIMARE A CREDINȚEI CREȘTINE fără îngrădiri. Protecția Bisericii Domnului!

5. ALINIEREA și POZIȚIONAREA ROMÂNIEI după Voia Domnului - în relații cu țări și organizații internaționale, cu EU, NATO, ONU. Ne rugăm pentru relația bună România - Israel, de sprijin, fără antisemitism în țara noastră.

6. PACEA și PROTECȚIA ȚĂRII ȘI A POPULAȚIEI, STABILITATE, SIGURANȚĂ, în interior și la granițe. Cerem protecția Domnului de atacurile întunericului, și să ne rugăm ca Dumnezeu să trimită oștile Lui de îngeri în ajutorul României. Protecția țării și a populației de orice rău legat de fluxul de imigranți.

7. Să cerem dreptatea lui Dumnezeu peste toate structurile corupte din țară, și intervenția LUI în descoperirea și dezrădăcinarea corupției din toate segmentele societății.

8. OPRIREA RĂSPÂNDIRII VIRUSULUI COVID-19, STINGEREA PANDEMIEI, protecția locuitorilor față de acest virus, creșterea rezistenței la acest virus pentru locuitori.

Sistemul sanitar – rugăciune pentru personalul medical și resurse medicale, pentru autoritățile care iau măsuri în pandemie - înțelepciune și frică de Domnul.

9. Păstrarea libertății în decizia de a se vaccina sau nu, dupa încredințarea fiecăruia. Găsirea de tratamente eficiente pentru cei ce se îmbolnăvesc. Să CEREM VIAȚĂ și PROTECȚIE PESTE POPULAȚIA ȚĂRII.

Protecția populației de frică, de atacuri de depresie și panică, de violență - în familii, în comunități. Oprirea sinuciderilor. RESTAURAREA UNITĂȚII în familii, în biserici, care au fost dezbinate de pandemie.

10. ECONOMIA țării - oprirea declinului economic; RESTAURAREA ECONOMIEI; MĂSURI ÎNȚELEPTE ȘI RESURSE DE SUSȚINERE A ECONOMIEI.

Pentru lista completă a punctelor de rugăciune și dacă vrei să te abonezi să le primești lunar intră aici: https://prayernet.ro/rugaciune/

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.