Campania Vino la Isus Puterea rugăciunii 9.8

Adaugat la :  16.04.2020

Dumnezeu ne-a dat un timp de pauză, și mulți au spus că ne aflăm într-o perioadă unică a umanității. Este o vreme în care trebuie să ne cercetăm profund și să luăm decizii în funcție de constatările la care ajungem în urma analizei.

Șocul inițial a trecut, iar acum începem să ne obișnuim cu o realitate nouă, însă e crucial să ne adâncim în Hristos și să nu ne lăsăm distrași de tot ce ne oferă acum mediul virtual. Haideți să ne întoarcem la Isus.

Vă chemăm ca împreună, în noaptea de înviere, la ora 00:00, să proclamăm cu toții deschiderea porților României pentru Împăratul Slavei, Domnul Isus Hristos. El este lumina lumii! Să chemăm Lumina lumii, pe Isus Hristos, în viețile și inimile noastre.

Am vrea să ne rugăm cu toții în noaptea de sâmbătă spre duminică, la miezul nopții, pe baza Psalmului 24, și apoi să rostim peste România rugăciunea Domnului Isus Hristos din Ioan 17.