Cum s-a născut emisiunea Puterea rugăciunii Alfa Omega în obiectiv, 21 mai 2020

Adaugat la :  21.05.2020

Află povestea din spatele apariției unuia dintre programele noastre de bază. Prezentatoarea emisiunii „Puterea rugăciunii”, Mirela Pețan, descrie importanța rugăciunii și ce putem face în calitate de creștini în războiul spiritual.

Îndrăznește să te uiți în sus, cu curaj, unindu-te în rugăciune cu alți frați și surori.

Putem continua producerea emisiunii datorită susținerii unor oameni ca tine. Mulțumim!

Mare este secerișul, puțin sunt lucrătorii. Fii o lumină. Și tu poți face o schimbare. Fii parte din lucrarea Alfa Omega. Roagă-te, donează: https://alfaomega.tv/proiecte

„Puterea rugăciunii” poate fi vizionată și pe internet: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual