Cum să te rogi pentru copii Puterea rugăciunii 9.31, cu David Moza

Adaugat la :  11.12.2020

Știm că rugăciunea e esențială în viața unui creștin. Iar dacă ai copii, cu siguranță vrei să ajungă mântuiți, să fie protejați și binecuvântați și te rogi pentru ei în sensul acesta. Dar cum anume ar trebui să te rogi pentru ei? Cât de specifică să fie rugăciunea și de ce anume e bine să ținem cont afli urmărind emisiunea.

Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Așteptăm să ne scrii sugestiile tale în secțiunea de comentarii.

Intră aici dacă vrei să vezi edițiile anterioare ale emisiunii „Puterea rugăciunii”: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual

Materiale asemănătoare găsești mereu pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/viata-spirituala

Intră aici pentru mai mult conținut cu tematici spirituale:

Facebook: https://www.facebook.com/reteauaderugaciunepentruromania/

Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

Site: https://prayernet.ro

#rugăciune #copii #familie #Biblia #alfaomegatv

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.