Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Imagine profetica - starea spirituala a Romaniei - 3 sectoare - Nickie Geldenhuys (CFNI)

Adaugat la :  16.05.2019

In 2015, Nickie Geldenhuys (CFNI) a primit de la Domnul o imagine in timp ce se ruga pentru Romania. Biserica din Romania era reprezentata de un triunghi, avand trei triunghiuri in interior, reprezentand 3 sectoare ale Bisericii.

Primul sector se refera la biserica structurata, institutionala, Biserica supusa riscului de a deveni o organizatie, sau care in mare parte este deja o organizatie. In aceasta biserica exista mult control, legi, o structura de conducere ierarhica, dar mai este foarte putina viata ramasa in ea.

Cel de-al doilea triunghi se refera la grupul de oameni ce doresc viata prin credinta in Fiul lui Dumnezeu. Acest grup spune ca trebuie sa existe o libertate in relatia cu Dumnezeu pe care nu au experimentat-o inca, si cauta aceasta libertate.

Al treilea triunghi se refera la grupul de oameni indiferenti. Ei pot sa mantuiti, poate merg la biserica regulat, insa crestinismul nu le influenteaza viata de zi cu zi, modul in care isi cresc copiii, modul in care analizeaza economia sau politica.

Nickie Geldenhuys crede ca Dumnezeu i-a spus ca deja incep sa apara falii de-a lungul acestor linii. Este posibil ca oamenii sa tranziteze dintr-un sector in altul. Dar cel mai important aspect este ca aceasta imagine reprezinta starea actuala a Bisericii din Romania. Nickie considera ca evenimentul crucial va fi o noua revolutie care va avea loc si care va scutura din temelii natiunea romana, pe masura ce Biserica incepe sa se rupa astfel incat Biserica adevarata, cea care Il iubeste pe Isus mai mult decat orice va deveni vizibila si cunoscuta. S-ar putea sa fie o minoritate, insa vor fi foarte vizibili.

Material difuzat in emisiunea speciala Lumina in Intuneric - Retrospectiva 2015 - difuzata de Alfa Omega TV in 17 decembrie 2015: http://alfaomega.tv/canal-tv/recomandari-saptamanale/4969-retrospectiva-spirituala-2015-emisiune-speciala-17-decembrie-2015-la-alfa-omega-tv

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.