IULIE 2020 Punctele de rugăciune Puterea rugăciunii 9.15

Adaugat la :  26.06.2020

În luna iulie continuăm să ne rugăm împreună pentru populația României și pentru Biserica Domnului din țara noastră. Vă încurajăm să mijlocim în fiecare seară, de la 21:00, și să postim în zilele de vineri pentru națiunea în care Dumnezeu a hotărât să ne naștem.

Domnul RĂSPUNDE LA RUGĂCIUNI! Să-L lăudăm, să-I mulțumim pentru ÎNDURAREA LUI față de România!

Să-I mulțumim Domnului pentru faptul că nu au fost așa multe morți în țara noastră, că epidemia nu ne-a afectat așa cum se așteptau autoritățile, că există hrană în țară, că oamenii au acces la cele necesare traiului - este un răspuns al Domnului la rugăciune.

Să CONTINUĂM în această bătălie! Mai mult decât în vremea izolării, trebuie să ne rugăm pentru Biserică și țară!

Am perceput că Domnul spune: NU v-ați APROPIAT DESTUL, adică suntem ÎNCĂ NEPREGĂTIȚI pentru ce va urma...Și vor fi noi valuri de încercare. Să strângem ulei în candele, să ne apropiem de Domnul cât mai avem Har!

Să nu ne punem încrederea în internet - că vom avea predici, învățături PLINE DE ADEVĂR ȘI UNGERE oricând...

Să nu ne punem încrederea în părtășia, în comunicarea prin internet (WhatsApp, messenger)...poate fi controlată/tăiată oricând.

Să pregătim provizii în casele noastre - Scriptura, cărți, resurse digitale accesibile fără internet (DVD-uri, CD-uri). Să pregătim relațiile cu frații - cu care să ne putem întâlni în casele noastre.

Urmăriți și pagina de Facebook, veți primi notificări privind chemări la rugăciune, articole despre viața spirituală, știri despre evenimentele din lume analizate din perspectivă biblică: https://www.facebook.com/pg/reteauaderugaciunepentruromania/posts/?ref=page_internal

Edițiile anterioare, precum și alte resurse vă așteaptă aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual

Canalul TV poate fi vizionat 24/7 și este unul dintre cele mai vizionate de români. Uită-te și tu. Dacă nu ai televizor, ne găsești online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Vrei să fii parte din lărgirea Împărăției și vestirea întoarcerii Domnului? Lucrează împreună cu noi: https://alfaomega.tv/donatii