Liberi de frică Puterea rugăciunii 9.25, cu David Serediuc

Adaugat la :  24.10.2020

Frica ne paralizează, ne întunecă gândirea, ne restrânge libertățile. Dar Domnul vrea să fim liberi și să ne trăim viața încrezători în El. Pastorul David Serediuc (de la Biserica „Filadelfia”, din Iași) ne oferă câteva sfaturi pentru a câștiga lupta cu teama.

Iubim ceea ce facem, lucrăm cu drag pentru Dumnezeu și pentru oameni. Dacă vrei să afli mai multe despre proiectele noastre și cum poți tu să fii parte, dă click aici: https://alfaomega.tv/proiecte

Să nu abandonăm lupta în rugăciune, să nu obosim! Acum, cu atât mai mult, Domnul ne cheamă să ne ridicăm, să stăm umăr la umăr și să acoperim națiunea noastra, teritoriul României cu cuvintele inspirate de Duhul Sfânt prin rugăciuni fierbinți.

Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Așteptăm să ne scrii sugestiile tale în secțiunea de comentarii.

Materiale asemănătoare găsești mereu pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/viata-spirituala

Intră aici pentru mai mult conținut cu tematici spirituale:

Facebook: https://www.facebook.com/reteauaderugaciunepentruromania/

Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/