Mă numesc Lucian Oniga și sunt un optimist incurabil.

Adaugat la :  24.03.2020

Asculți un mesaj din partea pastorului Lucian Oniga, de la Biserica „Peniel” din Bistrița.

„Se creează un spirit de solidaritate între oameni, suferința ne unește”. Dar tot ea ne poate face egoiști, prin urmare ar trebui să ne facem o analiză, să ne verificăm intențiile și motivațiile.

Resurse asemănătoare te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual

Urmărește-ne pe Facebook, acolo publicăm materiale pe care nu le vei vedea pe Youtube: https://www.facebook.com/pg/alfaomegatv/posts

Avem și cont de Instagram, aruncă o privire: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

Canalul TV poate fi vizionat 24/7 și este unul dintre cele mai vizionate de români. Uită-te și tu. Dacă nu ai televizor, ne găsești online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv