Provocări în educarea copiilor în era digitală | Puterea rugăciunii 10.21

Adaugat la :  20.09.2021

Copiii au nevoie de educație, dar și să fie iubiți și înțeleși. Cum putem crește copii echilibrați într-o lume dezechilibrată și cum putem îndrepta curiozitatea și dorința de a afla mai multe despre lumea în care trăiesc într-o direcție bună, folosind tehnologia? Cum să-i protejăm de pericolele din mediul digital? Cum să ne apropiem de ei când tehnologia ne îndepărtează? Iată unele dintre întrebările la care s-au oferit răspunsuri în cadrul Conferinței internaționale, cu tema „Provocări în educarea copiilor în era digitală”, organizată la Timișoara.

Educația, din perspectivă creștină: https://alfaomega.tv/crestinulsisocietatea/profesia

Cum să te rogi pentru copilul tău: - https://www.youtube.com/watch?v=17NjRubYgZw

- https://alfaomega.tv/crestinulsisocietatea/relatii/8392-cum-sa-rostesti-binecuvantari-peste-copiii-tai-in-mod-eficient-de-jack-hayford

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.