Punctele de rugăciune ale lunii decembrie 2020 Puterea rugăciunii 9.29

Adaugat la :  27.11.2020

• Celebrăm 1 Decembrie - Ziua Națională a României!

Este ziua întregirii României în teritoriul actual. Să multumim Domnului pentru HARUL de a fi români, de a trăi într-o vreme ca și aceasta în țara aceasta superbă, binecuvântată, plină de frumusețea creației lui Dumnezeu, plină de bogății așezate de Dumnezeu în țara noastră, în bunătatea Lui față de noi!

Să-I mulțumim pentru pace, pentru protecția Lui extraordinară, pentru bogățiile așezate în inimile românilor. Să-I mulțumim pentru că ne-a creat cu dor de Dumnezeu, cu atâta sensibilitatea spirituală.

Anul acesta este o sărbătoare ”uitată”, acoperită de stigmatul pandemiei și de propaganda alegerilor.

Să ne rugăm:

• Pentru UNITATEA românilor, pentru dezrădăcinarea spiritelor de dezbinare de trădare din neamul nostru

• UNITATE în bisericile Domnului, UNITATE între bisericile Domnului, indiferent de confesiuni, pentru STRÂNGEREA RÂNDURILOR - ca și creștini, ca și locuitori ai României.

• Pentru dragoste de țară, pentru trezirea identității naționale și a patriotismului autentic în inimile locuitorilor. Pentru dragoste de țară și frică de Dumnezeu pentru cei ce sunt în conducerea țării (la nivel local, regional și național)

• Pentru CURAJUL de a ne recunoaște identitatea de creștini și de români și de a lupta pentru ele.

• Pentru integritatea teritorială a țării, pentru nimicirea planurilor de fragmentare a teritoriului țării și a populației, prin tensiuni inter-etnice

• Pentru întoarcerea românilor acasă - acelor care nu au fost trimiși de Domnul în alte țări.

FOCALIZAREA ÎN RUGĂCIUNE în decembrie 2020 VA FI:

1. ALEGERILE PARLAMENTARE DIN ROMÂNIA din 6 decembrie

2. ALINIEREA și POZIȚIONAREA ROMÂNIEI după voia Domnului - în relații cu țări și organizații internaționale. Protecția relațiilor cu Israel. Protecția parteneriatul strategic de apărare al României cu SUA. Să ne rugăm ca România să NU fie atrasă în alianțe greșite, să ne rugăm pentru păstarea relațiilor strategice benefice țării și pentru poziționarea României conform intereselor suverane ale țării, în relație cu state mai puțin prietene.

3. LIBERTATEA DE EXPRIMARE A CREDINȚEI CREȘTINE fără îngrădiri; libertatea de a ne întâlni, de a ne putea închina împreună; mass media creștină - protecție, resurse, legi care să permită libertatea de exprimare.

Să continuăm să luptăm pentru LUCRURILE CARE NE ȚIN ÎMPREUNĂ CA NAȚIUNE, care sunt sub mari atacuri: CREDINȚA CREȘTINĂ și BISERICA DOMNULUI din România, FAMILIA BIBLICĂ, TERITORIUL ȚĂRII și IDENTITATEA NAȚIONALĂ, de cetățeni ai României.

4. PACEA și PROTECȚIA ȚĂRII ȘI A POPULAȚIEI, STABILITATE, SIGURANȚĂ, în interior și la granițe. Cerem protecția Domnului de atacurile întunericului - a duhurilor anticristice, de război, de violență, de islam, tensiuni sociale, și să cerem ca Dumnezeu să trimită oștile Lui de îngeri în ajutorul României. Să ne rugăm pentru anihilarea oricăror forme de agresiune asupra României.

5. OPRIREA RĂSPÂNDIRII VIRUSULUI Covid 19, STINGEREA PANDEMIEI, protecția locuitorilor față de acest virus, creșterea rezistenței la acest virus pentru locuitori. Sistemul sanitar - pentru personalul medical și resurse medicale, pentru autoritățile care iau măsuri în pandemie - înțelepciune și frică de Domnul.

6. Protecția populației de frică, de atacuri de depresie și panică, de violență - în familii, în comunități. Oprirea sinuciderilor.

7. COPIII țării - protecție și sănătate, păstrarea echilibrul psihic, ca duhurile și mințile lor să nu fie atacate de frică/panică. Sistemul de învățământ, școala prin internet-protecția copiilor de pedofili pe internet; resurse pentru copii; măsuri înțelepte. Punem Numele Domnului peste toți copiii țării (Numeri 6:24-27). Să ne rugăm pentru mântuirea copiilor din România, de mici.

8. ECONOMIA țării - oprirea declinului economic; HAR și soluții dumnezeiești în restaurarea ei. Protecția resurselor naturale ale țării; OPRIREA EXODULUI POPULAȚIEI din România; întoarcerea românilor acasă.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.