Punctele de rugăciune ale lunii ianuarie 2021 Puterea rugăciunii 10.1

Adaugat la :  22.12.2020

La acest nou început, fie binecuvântarea Domnului peste fiecare care a ales să stea în spartură pentru România. Domnul să răsplătească fiecaruiă această slujire și să extindă cât mai mult această rețea de rugăciune pentru România. Fără Domnul, fără rugăciunile fierbinți ale sfinților pentru România, destinul națiunii noastre ar fi diferit.

Vă chemăm să începem acest nou an cu 21 zile de post și rugăciune, pentru noi personal, pentru Biserica Domnului din țara noastră și pentru România:

1-21 ianuarie 2020

Să căutăm Fața Domnului în post și rugăciune pentru:

• Să-L chemam pe Domnul Isus ca Izbăvitor al României. Să punem Numele Domnului Isus Hristos peste România și locuitorii ei în acest an 2021. Deschidem porțile României pentru Domnul Isus Hristos - Împăratul Slavei, Domnul cel tare în lupte, Domnul oștirilor. (Psalmul 24:7-10)

• întoarcerea noastră, a Bisericii, a locuitorilor României spre Dumnezeu. Un post de smerire și rededicare, în care ne pocăim de căile noastre rele și chemăm Numele Domnului peste noi, peste Biserica și țară: Tată, vie Împărăția TA, facă-se Voia TA, precum în cer, așa și pe pământ – în viețile noastre și în România în acest an.

• desprinderea inimilor de valorile lumii acesteia, care ne țin legați (Luca 21:34). Separarea va continua, cernerea va fi tot mai puternică.

• sfințirea inimilor și vorbirii noastre- cine-i sfânt, să se sfințească

• biruirea uriașilor din Țara Promisă: frica, confuzia, necredința, descurajarea, resemnarea, boala

• perseverență, răbdare în încercări (anduranță) pentru poporul Domnului

• credincioșie si credință față de Domnul și în relații (în familii și Biserica lui Hristos). Va fi un an cu multe furtuni și răsturnări de situații. Să ne deprindem mâinile la luptă! (Psalmul 18)

• revărsarea Duhului Sfânt peste noi și țara noastră - un an al trezirii, al manifestării prezenței lui Dumnezeu în viețile oamenilor - ca mulți să vină la mântuire. Nu va fi spre confortul Bisericii, ci spre slujirea în puterea Duhului Sfânt, ca în Faptele apostolilor.

• Să fim gata să plătim prețul credinței noastre, gata să dăm socoteală oricui de credința din inima noastră (dar când va veni El, va mai găsi credință pe pământ?)

• Unitatea credincioșilor, strângerea rândurilor în poporul Domnului, viața de umblare prin credință și nu prin vedere

• Pentru un duh alert, vigilenți în ce ne arată Domnul și vedem în jurul nostru. Gata pentru a face față provocărilor neobișnuite, care apar deodată. Să cerem o creativitate și o îndrăzneală neobișnuite, în vremuri neobișnuite - ca să putem birui!

• Pregătiți în duhurile noastre – continuu - prin Cuvânt, rugăciune, post. Acest mod de viață nu mai este o opțiune, ci o necesitate vitală! Trezește-te Biserică!

• Să avem ulei în candele - rezerve de cuvânt, rugăciune, plinătatea Duhului Sfânt - pentru a putea traversa situații dificile, adversități neobișnuite.

• Să avem urechea deschisă la ce ne spune Duhul Domnului să facem, unde să mergem și unde nu. ASCULTAREA DE DUHUL DOMNULUI este esențială în vremea care vine.

• Știm că suntem în vremuri grele - dar Dumnezeul nostru este pe tron și lucrează dincolo de ce putem înțelege sau anticipa. Noi să fim cu inima trează la îndemnurile Duhului Sfânt și să fim grabnici în a-L asculta, împlinind ce ne spune!

• E vremea credinței ca de copil în Tatăl nostru ceresc! Vor fi multe tulburări în societate, ca o mare în furtună. Multe lucruri ies la suprafață când este furtuna pe mare.

• Să fim conștienți că suntem în vreme de RĂZBOI în plan spiritual, iar în război, trebuie să fii mereu în alertă, pregătit pentru atacuri neașteptate, atent pe unde mergi, ca să nu cazi în cursa dușmanului.

• Esențială este COMUNICAREA - cu Domnul și cu frații. Păstrați părtășia fraților (direct, în grupe mici, prin telefon- dar VORBIȚI unii cu alții, NU VĂ IZOLAȚI). Păstrați o comunicare a vieții, a credinței (să vorbim între noi cu cuvintele Domnului). Să fim atenți la mesajele lumii, care aduc frică și întuneric - să fim informați, în vederea rugăciunii, dar să nu ne lăsăm prinși în sistemul de comunicare al lumii.

• Anul 2021 este un an impredictibil - nu știm cu ce ne vom confrunta! Dar îl percep ca pe un an cu schimbări bruște, majore, surprinzătoare, care ne vor lăsa perplecși, dacă nu suntem pregătiți! Va trebui să fim pregătiți pentru orice fel de situație - ca la război! Dar Domnul știe, e în control și ne spune - strângeți ulei în candele! Să aveți lumina și să fiți lumina!

Intră aici dacă vrei să vezi edițiile anterioare ale emisiunii „Puterea rugăciunii”: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual

Materiale asemănătoare găsești mereu pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/viata-spirituala

Intră aici pentru mai mult conținut cu tematici spirituale:

Facebook: https://www.facebook.com/reteauaderugaciunepentruromania/

Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

Site: https://prayernet.ro

#rugăciune #România #biserică #Biblia #alfaomegatv

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.