Punctele de rugăciune ale lunii iunie 2020 Puterea rugăciunii 9.13

Adaugat la :  29.05.2020

V-am pregătit o nouă ediție a emisiunii „Puterea Rugăciunii”, în care prezentăm punctele de rugăciune propuse pentru luna iunie 2020. Distribuie mai departe, unirea în rugăciune a cât mai multor creștini e deosebit de puternică.

Suntem într-o nouă eră: era post-izolare, post-frica, post-însingurare.

A fost un DEODATĂ al Domnului pentru noi! Martie a adus începutul unor dureri, ca ale nașterii, peste tot pămîntul. NU Domnul a trimis pandemia, a îngăduit-o. Ne-a vorbit însă cu putere în izolarea noastră: „OPRIȚI-VĂ ȘI SĂ ȘTIȚI CĂ EU SUNT DUMNEZEU!

Ce am învățat? Unde suntem ? Încotro mergem?

Dacă ar fi venit Domnul, am fi fost gata?- ca Biserica, în totalitatea ei...

Puteți descărca listele lunare cu punctele de rugăciune de pe site-ul Rețelei de rugăciune pentru România: http://prayernet.ro/rugaciune/.

Urmăriți și pagina de Facebook, veți primi notificări privind chemări la rugăciune, articole despre viața spirituală, știri despre evenimentele din lume analizate din perspectivă biblică: https://www.facebook.com/pg/reteauaderugaciunepentruromania/posts/?ref=page_internal

Edițiile anterioare, precum și alte resurse vă așteaptă aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual

Canalul TV poate fi vizionat 24/7 și este unul dintre cele mai vizionate de români. Uită-te și tu. Dacă nu ai televizor, ne găsești online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Vrei să fii parte din lărgirea Împărăției și vestirea întoarcerii Domnului? Lucrează împreună cu noi: https://alfaomega.tv/donatii