Puntele de rugăciune ale lunii SEPTEMBRIE Emisiunea Puterea rugăciunii 9.22

Adaugat la :  29.08.2020

Ți-am pregătit o nouă listă cu motive de rugăciune pentru luna septembrie. E nevoie de rugăciune atât pe plan personal, cât și pentru familii, biserici, localități, România și lumea întreagă.

După un august confuz și zbuciumat, intrăm într-o lună cu mari provocări la nivelul națiunii noastre:

- Starea poporului Domnului, a Bisericii, cu obstrucționări, limitări, căutări ale unor forme noi în lucrare;

- Începerea școlii; vindecarea copiilor de efectele psihologice ale izolării

- Alegerile locale

- Probleme economice tot mai mari

- Situația sanitară și starea de sănătate a populației

- Instabilitate internă,tensiuni politice și sociale, creșterea nivelului de violență în comunități

- Multă nesiguranță, confuzie, descurajare în rândul populației, dar și în poporul Domnului.

De asemenea, îți amintim de rugăciunea zilnică de la ora 21:00.

Lasă-te încurajat și motivat, apoi distribuie să vadă și alții.

Edițiile anterioare îți stau la dispoziție aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual

Alte materiale edificatoare îți stau la dispoziție aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual

Îți dăm întâlnire:

- pe Youtube: https://www.youtube.com/user/alfaomegatv