Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Puterea rugaciunii 5.22 - Motivele de rugaciune ale lunii septembrie 2016

Adaugat la :  8.09.2016

August - septembrie – sunt luni in care Domnul da poporului Sau, multe izbaviri, din felurite stramtorari. Sa ne rugam pentru strapungerea blocadelor in care am fost, pentru ruperea legaturilor de confuzie si frica. Sa ne rugam pentru restaurarea si reaprinderea viziunii primite, a visului pus de Dumnezeu in noi, pentru viata personala sau pentru lucrarea in care suntem. Sa ne rugam pentru extinderea teritoriilor de impact si influenta pentru lucrarile crestine, pentru vietile noastre personale. (rug lui Iaebet - 1Cr.4:10 si Is. 54:2-3).
Sa ne rugam pentru rascumpararea vremii - ca tot ce am pierdut, ca timp si oportunitati, sa putem implini, prin Har, intr-un timp accelerat si deplin. Sa ne rugam pentru restituirea (vindecarea ) relatiilor de care am fost jefuiti (restaurarea relatiilor rupte), pentru eliberarea prinsilor de razboi. Sa ne rugam pentru lucrarea UNITATII, prin Duhul Sfant - care sa nimiceasca dezbinarile, fragmentarile din familii, din biserici, din Trupul lui Hristos din tara noastra. Sa ne rugam pentru tarie si putere de la Domnul, o determinare sfanta, care sa ne ridice din toate resemnarile si apatiile, din lancezeala si neputinta si ca mentalitatea de infrangere, de neputinta sa fie nimicita.
Citeste lista completa - http://prayernet.ro

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.