Puterea Rugaciunii 6.15 - Motivele de rugaciune ale lunii iulie 2017

Adaugat la :  26.07.2017

PUNCTE IMPORTANTE DE RUGACIUNE IN PERIOADA CARE URMEAZA: PACEA TARII; PERICOLUL DEPARTARII CRESTINILOR DE DUMNEZEU ; REASEZAREA EUROPEI-BREXIT-consecinte pentru tara noastra; RIDICAREA ISLAMULUI- (refugiati, influenta asupra Romaniei); Sunt ATACURI MARI ASUPRA LUCRURILOR CARE NE TIN IMPREUNA CA NATIUNE:

CREDINTA CRESTINA- ATACURI ASUPRA LIDERILOR CRESTINI / A BISERICII/ A SCRIPTURII,

FAMILIA BIBLICA,

TERITORIUL TARII - DREPTUL ROMANILOR ASUPRA TERITORIULUI ROMANIEI e tot mai contestat

Va chem la cate 3 ZILE DE POST SI RUGACIUNE PENTRU FAMILII SI TARA la fiecare INCEPUT DE LUNA- in zilele de 1,2,3 incepand cu luna AUGUST – focalizarea in cele 3 zile este pe familii ( legi in favoarea familiei biblice in Romania, definirea casatoriei ca uniunea dintre un barbat si o femeie, protejarea copiilor de educatia sexuala demonica care este in Europa si oprirea patrunderii acestei educatii in Romania, legi care sa asigure dezvoltarea copiilor conform identitatii de gen (baiat, fata) cu care s-au nascut, pastrarea valorilor crestine in educatia copiilor-in familii si in sistemele de invatamant, revelatia pacatului pentru cei ce traiesc in concubinaj, saracia si violenta in familii) si pe tara- pacea, protectia si integritatea teritoriala a tarii.

Citeste lista completa: