Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Puterea Rugaciunii 6.15 - Motivele de rugaciune ale lunii iulie 2017

Adaugat la :  26.07.2017

PUNCTE IMPORTANTE DE RUGACIUNE IN PERIOADA CARE URMEAZA: PACEA TARII; PERICOLUL DEPARTARII CRESTINILOR DE DUMNEZEU ; REASEZAREA EUROPEI-BREXIT-consecinte pentru tara noastra; RIDICAREA ISLAMULUI- (refugiati, influenta asupra Romaniei); Sunt ATACURI MARI ASUPRA LUCRURILOR CARE NE TIN IMPREUNA CA NATIUNE:


CREDINTA CRESTINA- ATACURI ASUPRA LIDERILOR CRESTINI / A BISERICII/ A SCRIPTURII,

FAMILIA BIBLICA,

TERITORIUL TARII - DREPTUL ROMANILOR ASUPRA TERITORIULUI ROMANIEI e tot mai contestat


Va chem la cate 3 ZILE DE POST SI RUGACIUNE PENTRU FAMILII SI TARA la fiecare INCEPUT DE LUNA- in zilele de 1,2,3 incepand cu luna AUGUST – focalizarea in cele 3 zile este pe familii ( legi in favoarea familiei biblice in Romania, definirea casatoriei ca uniunea dintre un barbat si o femeie, protejarea copiilor de educatia sexuala demonica care este in Europa si oprirea patrunderii acestei educatii in Romania, legi care sa asigure dezvoltarea copiilor conform identitatii de gen (baiat, fata) cu care s-au nascut, pastrarea valorilor crestine in educatia copiilor-in familii si in sistemele de invatamant, revelatia pacatului pentru cei ce traiesc in concubinaj, saracia si violenta in familii) si pe tara- pacea, protectia si integritatea teritoriala a tarii.

Citeste lista completa:

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.