Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
MEDIACENTER - Accesati nelimitat resursele Alfa Omega TV! Peste 7000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculatorul, tableta sau telefonul dumneavoastra. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta pe mediacenter-ul online AOTV.

Puterea rugaciunii 6.18 - Motivele de rugaciune ale lunii octombrie 2017

Se incarca video...
Adaugat la :  11.10.2017
Vizualizari :  0
+ Add To

2017 - 3 ZILE DE POST SI RUGACIUNE PENTRU FAMILII SI TARA la fiecare INCEPUT DE LUNA - in zilele de 1,2,3 (Estera 4:14)… pentru o vreme ca aceasta!

2017 - fiecare zi de vineri - post si rugaciune pentru Romania. (Ioel 2:1, 15), cu focalizare pe protectia tarii

Va amintesc ca in 31 octombrie e sarbatoarea demonica Haloween, urmata de ziua mortilor pe 1 noiembrie. Pe acest fond de eliberare amplificata de puteri demonice, este o urgenta in a ridica scuturi de protectie in rugaciune pentru tara noastra si pentru copii

Sa luptam pentru LUCRURILE CARE NE TIN IMPREUNA CA NATIUNE, care sunt sub mari atacuri: CREDINTA CRESTINA (ATACURI ASUPRA LIDERILOR CRESTINI/A BISERICII/A SCRIPTURII), FAMILIA BIBLICA, TERITORIUL TARII(DREPTUL ROMANILOR ASUPRA TERITORIULUI ROMANIEI e tot mai contestat si se vrea fragmentarea tarii.)

Rugaciune pentru Romania. ROMANIA SE APROPIE DE UN PUNCT PERICULOS - ECONOMIC, SOCIAL, INTERNATIONAL. ESTE PE PUNCTUL SA DEVIEZE de la principii de dreptate si democratie. Sa ne rugam ca ROMANIA SA NU POATA FI DESTABILIZATA SAU SCOASA DIN ALINIERILE IN CARE TREBUIE SA FIE PARTE. E vital sa ne rugam cu mare staruinta, pentru tara noastra! SA NE RUGAM PENTRU ALINIEREA NATIUNII conform VOII DOMNULUI, CEA BUNA, PLACUTA, DESAVARSITA, CARE ESTE PACE, ADEVAR, DREPTATE, ca Romania, sa fie o tara in care slava Domnului sa coboare cu putere (Habacuc 2:14).

Luna OCTOMBRIE - ne focalizam rugaciunile pe PACEA si INTEGRITATEA TERITORIALA a Romaniei, pe FAMILII si organizarea referendumului, pe LEGILE JUSTITIEI - sa fie legi bune, drepte, care sa NU deschida usi pentru manipulari si control si pe MASURILE FISCALE - sa fie intelepte, echilibrate, favorabile dezvoltarii tarii, pentru CONDUCATORII TARII - pentru RESPONSABILIZAREA lor fata de tara, frica de Domnul, sa NU voteze legi care NU sunt in interesul tarii

Chiar daca din decembrie 1989 tara a fost eliberata de sistemul comunist, influentele acestuia inca sunt prezente si se manifesta prin frica, manipulare, control, intimidare. Ca in Daniel 9:2-3, suntem chemati la un SEZON de POCAINTA pentru pacatele comise atat de poporul Domnului cat si de natiunea romana care se numeste crestina. Sa cerem iertare Domnului pentru pacatele romanilor de azi şi ale inaintaşilor noştri, mai ales pentru idolatrie şi pentru sangele varsat pe teritoriul Romaniei. Sa cerem mila Sa care biruie judecata! Sa cerem curatire prin sangele Domnului Isus Hristos, ca Domnul sa ne ierte pacatele si sa ne tamaduiasca tara (2 Cr. 7:14), sa ne elibereze de legaturile intunericului si ale comunismului si Romania sa intre in destinul pregatit de Domnul pentru noi. Sa ne rugam pentru oprirea formelor de neocomunism si autoritarism care se ridica in Romania.

Sa-l chemam pe Domnul Isus ca Izbavitor al Romaniei. Sa ne rugam ca Domnul sa ridice izbavitori pentru natiunea noastra - oameni dupa inima Lui. Sa ne rugam pentru schimbarea inimilor celor care sunt in autoritate in tara noastra!

Sa ne rugam …Tata vie Imparatia TA, faca-se Voia TA, precum in cer, asa si pe pamant – in Romania

Sa cerem binecuvantarea Domnului din Numeri 6:24-26 peste Romania, si sa ne rugam in baza Ps. 91.

Sa ne rugam pentru PACE si extinderea TREZIRII in Romania, pentru ca secerisul Domnului sa fie strans. Razboaiele aduc seceris satanei (morti premature a celor ce nu mai apuca sa se impace cu Domnul, blocarea evanghelizarilor, distrugeri in Biserica). Domnul a zis: tara noastra „se va marita iarasi” (Isaia 62:4) - adica relatie de legamant cu Mirele ceresc, Domnul Isus Hristos, care inseamna trezirea Romaniei. – DE TOATE VARSTELE - copii, tineri, adulti.

FAMILII: Batalia pentru FAMILII este dincolo de ce vedem acum. Daca nu ne mobilizam ACUM sa castigam aceasta batalie pentru familiile biblice - prin legiferarea familiei biblice in legile tarii - vom avea de infruntat legi grele care vor veni si vor aduce mari limitari in exprimarea credintei si trairii crestine in tara noastra! - Daca stam nepasatori acum, maine va fi prea tarziu!! TREZESTE-TE BISERICA!

legi in favoarea familiei biblice in Romania, definirea casatoriei ca uniunea dintre un barbat si o femeie.

REFERENDUMUL legat de definirea familiei in Constitutia Romaniei sa fie organizat si populatia sa voteze masiv pentru familia biblica. Sa ne rugam pentru Parlamentul Romaniei - sa decida organizarea referendumului si apoi sa aplice in Constitutie rezultatele lui. (Daniel 7:25-traim vremurile din urma, cand puterile intunericului incearca schimbarea Legii lui Dumnezeu - si parte din Legea lui Dumnezeu este familia biblica; Luca 17:26-30 - arata ce vedem in jurul nostru acum - o degradare morala cumplita, care avanseaza rapid incercand sa inghita toata societatea, avand ca tinta acum copiii).

....

Citeste in continuare: http://prayernet.ro/rugaciune/

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Puterea rugaciunii 7.4 - Motivele de rugaciune ale lunii februarie 2018. Citeste lista completa -...

Categorie: Puterea rugaciunii si mijlocirii
Vizualizari: 204

Extras dintr-o sesiune a conferintei crestine pentru femei de la Mamaia mai multe resurse crestine gasiti pe site-ul...

Categorie: Puterea rugaciunii si mijlocirii
Vizualizari: 1

1. Pentru Romania (fiecare zi de vineri – post si rugaciune pentru Romania. (Ioel 2:1, 15), cu focalizare pe protectia...

Categorie: Puterea rugaciunii si mijlocirii
Vizualizari: 69

Luna decembrie, luna a douasprezecea, are insemnatate deosebita pentru Romania- este luna unor evenimente majore in...

Categorie: Puterea rugaciunii si mijlocirii
Vizualizari: 2

Sa luptam pentru LUCRURILE CARE NE TIN IMPREUNA CA NATIUNE, care sunt sub mari atacuri: CREDINTA CRESTINA (ATACURI...

Categorie: Puterea rugaciunii si mijlocirii
Vizualizari: 1

In editia din aceasta la „Puterea Rugaciunii”, invitatul nostru Viorel Iuga (presedinte al Aliantei Evanghelice din...

Categorie: Puterea rugaciunii si mijlocirii
Vizualizari: 7

Multi supravietuitori ai atacului din Las Vegas au vazut puterea rugaciunii. Un tanar a vazut cum rugaciunile familiei...

Categorie: Puterea rugaciunii si mijlocirii
Vizualizari: 5

2017 - 3 ZILE DE POST SI RUGACIUNE PENTRU FAMILII SI TARA la fiecare INCEPUT DE LUNA - in zilele de 1,2,3 (Estera...

Categorie: Puterea rugaciunii si mijlocirii
Vizualizari: 0

Puterea rugaciunii 6.17 - Motivele de rugaciune ale lunii septembrie 2017. Afla mai multe si fii parte si tu:...

Categorie: Puterea rugaciunii si mijlocirii
Vizualizari: 128

Sunt ATACURI MARI ASUPRA LUCRURILOR CARE NE TIN IMPREUNA CA NATIUNE: CREDINTA CRESTINA - ATACURI ASUPRA LIDERILOR...

Categorie: Puterea rugaciunii si mijlocirii
Vizualizari: 6
x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!