Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Puterea rugaciunii 6.19 - Viorel Iuga - Rugaciunea pentru familia romana

Adaugat la :  20.10.2017
Vizualizari :  7
+ Add To

In editia din aceasta la „Puterea Rugaciunii”, invitatul nostru Viorel Iuga (presedinte al Aliantei Evanghelice din Romania) vorbeste despre batalia pentru familie.

Cand vorbim despre familie, despre binele si binecuvantarea ei, in mod sigur vorbim despre un domeniu unde Isus Hristos ne permite si ne incurajeaza sa folosim Numele Lui. Rugaciunea pentru familie este un lucru pe care il putem fiecare dintre noi. Este foarte important ca atunci cand familiile vin impreuna, sa se roage deschis pentru toate aspectele vietii. Adesea, noi punem accent in rugaciunile noastre pe aspectele materiale si fizice, dar e nevoie sa ne rugam si pentru aspectele spirituale: largirea Imparatiei lui Dumnezeu prin familie, raspandirea Evangheliei prin aceasta si revarsarea slavei lui Dumnezeu prin intermediul familiei.

Adauga comentariul tau!


x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.