Puterea rugaciunii 6.21 - Motivele de rugaciune ale lunii decembrie 2017

Adaugat la :  14.12.2017

Luna decembrie, luna a douasprezecea, are insemnatate deosebita pentru Romania- este luna unor evenimente majore in istoria recentaa tarii reintregite la 1 decembrie 1918. Asa le-a randuit Dumnezeu si cred ca prin aceste momente insemnate in ce priveste istoria recenta a tarii- Domnul conecteazaRomania cu cartea Estera. Prin Esterasi strigatul in unitate al tuturor evreilor din imperiul pagan, Domnul a intors destinul evreilor, tranformand o condamnare la moarte intr-o mare izbanda a vietiisi izbavirii de dusmani - in luna a douasprezecea. Suntem in luna a douasprezecea si in mod specific, Biserica Domnului din Romania - ca Estera, este chemata sa se ridice in unitate in rugaciune si lupta spirituala pentru Romania.

Citeste lista completa: http://prayernet.ro/rugaciune