Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Puterea rugaciunii 7.16 - Motivele de rugaciune ale lunii iulie 2018

Adaugat la :  6.07.2018

Nu uitati ca fiecare zi de vineri este zi de post si rugaciune pentru Romania. (Ioel 2:1, 15), cu focalizare pe protectia tarii.

Sa nu incetam rugaciunea pentru:

- alinierea Romaniei conform Voii Domnului – in relatia cu natiunile si mai ales in relatia cu Israelul

- protectia Romaniei.

1. Pentru BISERICA Domnului din Romania: Pentru luna IULIE- Domnul are in atentie deosebita pe poporul Sau- Biserica Lui din Romania.

* Dumnezeu ne cheama sa FIM GATA! FAMILII- RESTAURAREA ALTARULUI DE RUGACIUNE IN FAMILII

*Unitate intre generatii, restaurarea relatiilor in Trupul lui Hristos si mobilizare corporativa in credinta si actiune

*Lucrarea in putere a Duhului Sfant prin Biserica, prin semene si minuni, pentru activarea lucrarii darurilor spirituale in poporul Domnului. Sa ne pocaim de impotrivirea noastra la lucrarea Duhului Sfant, sa cerem revelatie si putere pentru Biserica Domnului (Ef.1:17-21; Ef3:16-21).

2. Romania

*Anul 2018 este an pivot pentru Romania. Este anul celebrarii a 100 de ani de existenta a tarii noastre de la intregirea ei. Este anul in care sunt mari presiuni pentru ciuntirea mostenirii noastre, a identitatii noastre nationale, a drepturilor noastre date de Dumnezeu pe acest teritoriu. Stim ca Domnul stabileste hotarele unei natiuni. Sa ne rugam pentru protectia hotarelor noastre si pentru anihilarea oricarei incercari de ciuntire a teritoriului Romaniei!

*FAMILII- continuam rugaciunea pentru protectia familiei biblice in Romania (organizarea referendumului). Ne rugam pentru OPRIREA oricaror legi care se incearca a se da, care distrug familia crestina

*VA CHEM SA POSTIM, SA LUPTAM IN RUGACIUNE SI SA ACTIONAM CA LEGEA EDUCATIEI PARENTALE SA NU FIE DATA (ARE TERMEN 10 IULIE). Dincolo de legile justitiei, pentru care ne rugam mai departe, aceste legi care vizeaza familia crestina sunt mult mai grave, cu impact devastator asupra viitorului nostru ca familii, ca natiune! Pentru o vreme ca aceasta, Biserica Domnului din Romania- RIDICA-TE si nu TACEA!

*Dumnezeu nu va mai lasa tara sa alunece in comunism, ca radacinile coruptiei sunt smulse din Romania, si tara va fi cunoscuta pentru dreptatea si integritatea ei. Sa ne rugam pentru intrarea in destinul si chemarea pe care o are Domnul pentru Romania.

*PACEA, UNITATEA NATIONALA si INTEGRITATEA TERITORIALA a Romaniei, PROTECTIA tarii in interior si la granite.

*Sa ne rugam pentru un nou inceput pentru Romania, pentru IZBAVIREA tarii de influenta comunista.

*Sa ne rugam pentru curatirea de coruptie, pentru scoaterea faradelegii din legile tarii.

*Protectia tarii de asaltul spiritului islamic. Se pregatesc noi strategii internationale legate de refugiati. Sa ne rugam ca Domnul sa`pazeasca tara noastra de decizii gresite in acest domeniu, care ar aduce mari probleme in tara.

*Dezvoltarea ECONOMIEI romanesti, a sectoarelor vitale pentru tara: industria, agricultura, sistem energetic, tehnologii inalte (IT), transporturi, comunicatii, aparare, inventii-inovatii - intoarcerea romanilor acasa.

*Protectia tarii si a populatiei de epidemii, dezastre naturale - furtuni violente, inundatii si cutremure mari - Ps 91.

3. Israel - Ne rugam pentru pacea si nedivizarea Ierusalimului, pentru pacea, binecuvantarea si protectia Israelului de atacuri teroriste si militare, pentru resursele de care au nevoie, pentru intoarcerea evreilor in Israel, conform Scripturii, pentru trezire in Israel, pentru recunoasterea si acceptarea lui Isus ca Mesia pe care-L asteapta.

Puterea rugaciunii 7.16 - Motivele de rugaciune ale lunii iulie 2018. Citeste lista completa in varianta text - http://prayernet.ro/rugaciune/

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.