Puterea rugaciunii 8.14 - Motivele de rugaciune pentru luna iulie 2019

Adaugat la :  9.07.2019

Citeste si aboneaza-te: http://prayernet.ro/rugaciune - Luna iunie a fost o luna a focalizarii rugaciunii pe Biserica Domnului din Romania. Am avut intelegerea ca Domnul a testat poporul, ca a curatit inimi, in scopul pregatirii vaselor Lui pentru lucrarile pe care vrea sa le faca in vremea care vine.

A fost o luna de teste mai puternice pentru crestini, in care am invatat mai mult ce inseamna umblarea prin credinta, in dependenta de Domnul. Perioada de curatire, de testare va continua cat timp vom fi pe acest pamant. Dar a fost vorba de o intensitate crescuta a cercetarii noastre, pentru a putea fi folositi de Domnul mai puternic in perioada in care deja am intrat.

Incepand cu luna IULIE, suntem intr-un sezon nou, de teste pentru cei din jurul nostru – vecini, loc de munca, comunitate – si pentru tara. Urmeaza o perioada mai dificila pentru Romania.

Domnul vrea sa fim atenti la ce este in jurul nostru, in tara noastra, sa ne rugam si sa actionam.

Vor fi situatii in care Biserica Domnului din Romania va fi mana de ajutor pentru oamenii aflati in situatii limita. Biserica Domnului ajuta si acum, dar vor fi situatii in care va fi nevoie de mobilizare rapida pentru ajutorare. Sa fim deschisi si sa ne pregatim inimile, sa fim gata pentru a-i ajuta pe cei din jur, pe cei din tara, dupa cum Domnul ne va arata.

Lunile iulie – august sunt luni de vacanta pentru multi. E tendinta de relaxare spirtuala – insa Domnul ne cheama sa fim vigilenti. Vor fi mari atacuri asupra celor care nu vegheaza. Sa ne rugam pentru VIGILENTA sporita pentru copiii Domnului (sa nu mearga in concedii fara calauzirea Domnului).

Sa ne rugam pentru protectia celor ce calatoresc – se circula foarte mult in aceasta perioada. Sa ne rugam in mod deosebit pentru copii si tineri – pentru protectia lor in calatorii, in tabere, in vacanta.

Sa ne rugam pentru protectia liderilor crestini, care sunt implicati in conferinte, tabere, misiuni, in tara si in diaspora.

Pentru aceasta perioada, Domnul mi-a pus pe inima sa ne rugam pentru finante – chibzuinta, atentie la cheltuieli si mai ales iesire din datorii (credite mai mici, imprumuturi). Sa ne rugam pentru crestini sa fie liberi de datorii care nu sunt necesare (un credit pentru locuinta este o necesitate, mai ales pentru familii tinere. Dar sa ne rugam pentru favoare Domnului si in aceste cazuri).

Sa ne rugam pentru aceasta chibzuinta, intelepciune in administrarea tuturor resurselor, a finantelor si sa fim pregatiti pentru vremuri mai de stramtorare. Domnul poarta de grija,noi sa ne punem toata increderea in El si sa ne deprindem in a umbla prin credinta.

Sa ne rugam pentru ROMANIA mai intens ca pana acum – vor fi situatii explozive la granite. Sa ne rugam pentru PROTECTIA, PACEA, SECURITATEA si STABILITATEA Romaniei in interior si de jur imprejur. Sa ne rugam pentru SIGURANTA TARII SI A LOCUITORILOR si anihilarea oricaror forme de agresiune asupra Romaniei.

Romania este intr-o perioada de vulnerabilitate crescuta, cu clatinari si provocari puternice in interior, cu instabilitate crescuta in jur. Sa ne rugam ca Romania sa fie pazita de destabilizari, atacuri, de decizii gresite ale conducatorilor tarii. Sa ne rugam pentru INTEGRITEATEA TERITORIALA a tarii. Sa-L chemam pe Domnul sa fie El un zid de foc in jurul Romaniei si a populatie ei (Zaharia 2:5). Sa proclamam pacea Lui – SHALOM – peste tara si populatie.

E nevoie sa venim in acord, dincolo de simpatii politice, sa ne rugam pentru cei aflati in fruntea tarii. Sa ne rugam pentru autoritatile romane, pentru intelepciune supranaturala in situatiile neobisnuite care vor veni, pentru frica de Domnul, coerenta si curaj in decizii, care sa fie in acord cu principii de dreptate, integritate si loialitate fata de tara si popor. Sa ne rugam pentru discernamant supranatural pentru conducatorii tarii, ca ei sa primeasca informatii utile si corecte la timp si sa stie ce decizii sa ia. Sa ne rugam pentru conducatorii actuali si viitori ai tarii. Domnul sa ridice izbavitori pentru natiunea noastra – oameni dupa inima Lui,

Sa ne rugam pentru aliantele si structurile internationale in care Romania este parte (NATO, UE), pentru ALINIEREA ROMANIEI dupa planurile Domnului pentru natiunea noastra. Orice deviere/ deturnare a traiectoriei tarii noastre sa fie corectata.

Sa ne rugam pentru favoarea si protectia Domnului peste Romania in aceste vremuri asa de complicate si periculoase, pentru VERTICALITATE in decizii in contextul relatiilor internationale – SUA, UE, NATO, decizii bune pentru populatia Romaniei si pentru interesele statului national unitar roman.

Citeste lista completa si aboneaza-te: http://prayernet.ro/rugaciune

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.