Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Puterea rugăciunii 8.19 - Punctele de rugăciune ale lunii septembrie 2019

Adaugat la :  10.09.2019

Luna septembrie aduce cu ea un nou sezon, biblic vorbind. În data de 30 septembrie începe un nou an biblic (5780) și o nouă decadă. În decada aceasta va fi foarte important Cuvântul Lui rostit de noi! Dumnezeu numără anii după calendarul Lui, care este centrat pe sărbătorile Lui (greșit numite sarbatori evreiesti), pe care Le-a descoperit poporului pe care Și L-a ales - Israel. Prin poporul Lui, prin care ne-a dat Scriptura, ne-a arătat care este adevărata axă a timpului pe care ne mișcam, cu jaloane precise, pline de însemnătate în plan spiritual, dar și fizic. Toată omenirea, nu doar cei ce-L cunosc, merg pe această axă a timpului, indiferent dacă sunt de acord sau nu (oamenii au inventat alte calendare după care se ghidează).

Cred că această lună, septembrie, care este înainte de începutul noii decade, înseamnă încă timp de poziționare, de alegeri pentru noi toți. Intensitatea acestui an - care se încheie curând - a pus la test credința noastră, prin multe situații dificile. Testele Domnului pentru noi, copiii Lui, înseamnă provocarea de a alege - să răspundem prin credință, prin încredere în El sau să facem loc fricii, amărăciunii, îngrijorărilor... „Dar când va veni Fiul omului va găsi El credință pe pământ?” (Luca 18:8b)!!! Doamne, ajuta-ne!

Așteptăm vremuri de Glorie revarsată peste țara noastră! Când Slava Lui vine, vasele noastre trebuie să fie întregi, curățite, pregătite - prin smerenie, sfințire, să putem purta ce vrea El să toarne în noi și prin noi. Recent, am avut o imagine a acestei perioade de pregătire: am avut percepția că eram într-o cameră cu atmosferă argintie, dar eram deja într-o zonă de trecere spre o cameră cu atmosferă aurie. Am primit înțelegerea că trecem dintr-un sezon al argintului în sezonul aurului. Argintul înseamnă curățire intensă în focul Duhului Sfânt, prin Cuvântul Lui (Ps 12:6), iar aurul este Gloria Domnului, Slava Lui care vine! Cuvântul Domnului a fost transmis foarte tranșant în acest an, a separat categoric lucrurile în viețile noastre! Cred că Domnul are promisiuni mari pe care le aduce la împlinire - Slava Lui, prezența copleșitoare a puterii Lui, care transformă oameni, națiuni.

ROMÂNIA - Continuăm rugăciunea pentru România (fiecare zi de vineri - post și rugăciune pentru România (Ioel 2:1, 15).

În luna august spuneam: Domnul zguduie o țară, dar de fapt, ne zguduie pe noi, poporul Lui, pentru că dacă nu ne ridicăm acum să mijlocim pentru oprirea acestui val de violențe, pentru protecția și binecuvântarea copiilor și tinerilor țării, mâine răul acesta vine peste copiii noștri. Da, Domnul ne păzește în mijlocul furtunilor, dar nu ne putem ascunde în confortul creștin, fără să ne pese de cei din jur.

Acum este un nou test pentru noi - Biserica. Ce vom face?

În Numele Domnului, vă chem să ne ridicăm la luptă - în rugăciune și post, mijlocind, legând puterile întunericului care afectează țara, pacea ei, dar și copiii și tinerii. Biserica Domnului are mandatul de a purta luptele Domnului cu arme spirituale - în rugăciune, în post, în declararea Cuvântului lui Dumnezeu peste situații, oameni!

• Să chemăm Numele Domnului peste copiii României și să proclamăm binecuvântarea din Numeri 6:24-27 peste ei.

• Autoritățile române implicate în lupta cu aceste rețele - înțelepciune, protecție, călăuzire, curaj, integritate, frică de Domnul, resurse

• Legi drepte, favorabile copiilor și cetățenilor corecți în ce privește adopția, protecția populației, protecția socială, protecția copiilor.

• Frică de Domnul în toată societatea noastră, pentru o trezire a conștiințelor în poporul român, o trezire a integrității, a curajului, a intoleranței față de rău, față de fărădelege.

• Oprirea tentativei de legalizare a prostituției.

• Un sistem național de educare și prevenire a copiilor, a tinerilor ca să evite capcanele traficanților de droguri, de persoane.

• Sistemul de învățământ din România, pentru oprirea violențelor și agresiunilor verbale și fizice asupra copiilor.

• Învățături nebiblice legate de identitatea sexuală a copiilor să NU poată pătrunde în învățământul din România. Să ne rugăm pentru cadrele didactice - să fie oameni cu frică de Domnul și cu dragoste curată față de copii.

• Să ne rugăm pentru viitorul Președinte al României, să fie persoana pregătită de Domnul pentru vremea care vine. Să ne rugăm pentru alegători - să fie călăuziți de Domnul - și cei din țară, și cei din diaspora. Să legăm duhurile de manipulare și influențele oculte, care încearcă să-i afecteze pe alegători. Să cerem protecția Domnului peste mintea și voința celor care vor vota

.Află mai multe și abonează-te la punctele de rugăciune prin e-mail: http://prayernet.ro

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.