Puterea rugăciunii 8.22 - Chemare la 3 zile de post și rugăciune pentru România

Adaugat la :  23.10.2019

Intră pe link-ul de la sfârșit pentru a afla toate motivele.

Am intrat într-un nou an biblic (5780) și o nouă decadă, din data de 30 sept. În decada aceasta va fi foarte important Cuvântul Lui rostit de noi, va fi importantă vorbirea nostră! Știm că vorbim din ce avem în inimile noastre. Fie ca din inimile noastre să curgă râuri de apă vie!

Cred că această lună octombrie Domnul va scoate la lumină multe lucruri care au fost în ascuns, în Biserica Lui și în societatea noastră. Septembrie a fost ca o lună specială pentru creștini - timp de reflecție, de pocăință, de curățire. Urmează lucruri care vor fi scoase la lumină și vor fi radical confruntate. Este însă în continuare Har pentru pocăința celor care sunt ai Domnului.

Pentru OCTOMBRIE vă chem să avem zile de post și rugăciune pentru România. Pe tot parcursul lunii - fiecare să aibă o zi de post săptămânal pentru România - după cum alege fiecare. Recomandarea este ca ziua de vineri să fie o zi de post pentru cât mai mulți dintre noi.

În perioada lunii octombrie se pregătesc prin rugăciune și post lucruri viitoare - alegerile prezidențiale din noiembrie, alinierea și protecția României în interior și la granițe, cerneri și decantări în societatea românească, la nivele de conducere.

Pentru NOIEMBRIE, urmează 3 zile de post și rugăciune în unitate pentru România. Să ne rugăm pentru mobilizare masivă la rugăciune a creștinilor. În Numele Domnului, vă chem să ne ridicăm la luptă - în rugăciune și post.

Apel la post în unitate în zilele de 7-8-9 NOIEMBRIE 2019 pentru alegerile prezidențiale și protecția României.

Mai multe informații aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională