Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Puterea rugaciunii - Puncte de rugaciune, ianuarie 2018

Adaugat la :  12.01.2018

1. Pentru Romania (fiecare zi de vineri – post si rugaciune pentru Romania. (Ioel 2:1, 15), cu focalizare pe protectia tarii)

Anul 2018 este an pivot pentru Romania. Este anul celebrarii a 100 de ani de existenta a tarii noastre iubite, Romania, pe harta lumii.

- Sa ne rugam pentru protectia hotarelor noastre si pentru anihilarea oricarei incercari de ciuntire a teritoriului Romaniei! Este si un an extraordinar, al noilor inceputuri, in care TREBUIE sa pasim cu multa INDRAZNEALA si PERSEVERENTA.

- Sa ne rugam pentru un nou inceput pentru Romania, pentru eliberarea completa de influentele si legaturile comunismului. Sa ne rugam pentru IZBAVIREA tarii de influenta comunista.

- Comunismul a adus frica, manipulare, control, L-a scos pe Dumnezeu din vietile oamenilor, facandu-i pe oameni sa se increada in oameni (conducatorii – statul care asigura cele necesare vietii). Sa ne rugam pentru ca acest blestem al increderii in om (Ier 17:5) sa fie rupt de peste populatia Romaniei si oamenii sa se intoarca la Domnul, sa intre in binecuvantarea Domnului (Ier 17:7-8)

- ROMANIA este intr-un PUNCT PERICULOS – economic, social, international. ESTE PE PUNCTUL SA DEVIEZE de la principii de dreptate si democratie. Sa ne rugam ca ROMANIA sa NU POATA FI DESTABILIZATA sau SCOASA DIN ALINIERILE IN CARE TREBUIE SA FIE PARTE. Sa ne rugam pentru ALINIEREA NATIUNII conform VOII DOMNULUI pentru Romania

- Sa ne rugam pentru o revarsare covarsitoare a puterii Duhului Sfant, pentru o explozie a trezirii in Romania.

- Sa ne rugam pentru unitate in Biserica si in natiunea romana.

- Sa ne rugam pentru conducatorii tarii – ca fiecare sa aiba revelatia Domnului Isus, ca fiecare sa aiba frica de Domnul si sa nu mai actioneze sau sa voteze contrar juramantului depus – de a sluji si apara tara.

- Sa ne rugam pentru curatirea de coruptie, pentru scoaterea faradelegii din legile tarii (Zaharia 5:1-11), din toate structurile statului. REFORMA JUSTITIEI – pastrarea independentei justitiei fata de puterea politica, pentru legi drepte cu respectarea principiilor de dreptate si adevar. LEGILE JUSTITIEI – sa fie legi bune, drepte, care sa NU deschida usi pentru manipulari si control.

- LEGILE TARII. Domnul protejeaza o natiune si prin legile care o guverneaza. Daca prin legile Romaniei se deschid usi pentru faradelege, (acceptarea – prin lege- a unor pacate numite uraciuni de Domnul), tara noastra va fi expusa atat asaltului intunericului intr-un mod greu de imaginat cat si judecatilor Domnului!

- Familii. Constientizarea celor ce traiesc in concubinaj ca traiesc in pacat si intoarecerea lor spre Dumnezeu

- Protejarea copiilor de educatia sexuala demonica

- PACEA, UNITATEA NATIONALA si INTEGRITATEA TERITORIALA a Romaniei

- Parteneriatul cu NATO, UE, SUA, tarile vecine. Romania sa fie ALINIATA in relatiile internationale, conform voii Domnului

- Sa ne rugam intens ca Romania sa-si mute ambasada din Israel la Ierusalim, cat mai repede.

- Protectie fata de actiuni agresive si tendintele expansioniste, fata de Romania, ale Rusiei, Ungariei, Turciei si OPRIREA lor

- Protectie fata de destabilizari interne economice, sociale, de lovituri militare, forme de terorism/sabotaj in Romania, atacuri cibernetice;

- Protectia tarii de asaltul spiritului islamic (val de refugiati, moscheea din Bucuresti).

- Dezvoltarea ECONOMIEI romanesti

- Protectia tarii si a populatiei de epidemii, dezastre naturale- furtuni violente, inundatii si cutremure mari- PS 91.


2. Pentru Biserica Domnului din Romania, continuam sa ne rugam pentru:

- Trezirea copiilor, a adolescentilor – implicarea lor in rugaciune, in slujire.

- Lucrarea Duhului Sfant in Biserica Domnului din Romani Sa ne pocaim de impotrivirea noastra la lucrarea Duhului Sfant

- Eliberarea prinsilor de razboi. Sa ne rugam pentru crestinii persecutati din lume.


3. Israel – pentru pacea si nedivizarea Ierusalimului

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.