Rugăciune împotriva fricii și pentru îndrăzneală Emisiunea Puterea rugăciunii 9.21

Adaugat la :  20.08.2020

În fața suferinței și a greutăților putem da dovadă de curaj, de putere interioară. Isus ne-a spus: „Îndrăzniți”. Dacă nu știi ce să faci pentru a scăpa de frică și pentru a avea îndrăzneală urmărește programul până la final.

În cadrul emisiunii curente îți aducem o parte din programul întâlnirii naționale de rugăciune cunoscute sub numele „Rugul Aprins”.

Lasă-te încurajat și motivat, apoi distribuie să vadă și alții.

Edițiile anterioare îți stau la dispoziție aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual

Alte materiale edificatoare îți stau la dispoziție aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual

Îți dăm întâlnire:

- pe Youtube: https://www.youtube.com/user/alfaomegatv