Începutul durerilor Realități și perspective 121 cu Adiel Bunescu, Alina Dinu Onea

Adaugat la :  22.06.2020

Împreună cu invitații, Adiel Bunescu, Alina și Dinu Onea, încercăm să conturăm o perspectivă biblică asupra vremurilor pe care le trăim. Analizăm provocările cu care suntem confruntați, discutăm despre nevoile bisericii care au ieșit la iveală în contextul pandemiei și vorbim despre lucrarea lui Dumnezeu. Nu trecem cu vederea importanța înțelegerii identității creștine în situații de presiune. De asemenea, răspundem la întrebarea: „Cum să facem față schimbărilor care provoacă un dezechilibru emoțional?”.

Materiale asemănătoare te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp

Alte date despre evenimente actuale găsești pe noua pagină de știri: https://www.facebook.com/pg/StirileAlfaOmega/posts

Ne găsești și pe Facebook: https://www.facebook.com/pg/alfaomegatv/posts

RSP 121