Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Cindy Jabobs - despre intariturile tarii noastre, ingeri si demoni

Adaugat la :  14.09.2018

Tudor Petan: Am o alta intrebare pentru tine fiindca, la sfarsit, vreau sa vorbim iar despre Romania. Ai amintit despre niste intarituri in anumite tari. Desigur ca profetii si mijlocitorii trebuie sa identifice puterile si intariturile demonice din orase si natiuni. Ce ne poti spune despre asta? Este un subiect sensibil, fiind inteles numai de cativa dintre telespectatorii nostri. Insa e important. Ce intarituri ai observat in Romania? Ai mentionat coruptia, dar mai sunt si altele. Din proprie experienta, cum putem identifica intariturile dintr-o anumita tara?

Cindy Jacobs: Cred ca fiecare segment al societatii se afla sub influenta spirituala a unui om tare. Astfel, educatia poate fi sub influenta umanismului, iar familia se poate afla sub influenta divortului si a nerespectarii promisiunilor. Am mentionat deja principalitatea coruptiei. Spiritul religiozitatii domina Biserica, astfel ca Duhul Sfant nu poate actiona. E vorba de duhul religiozitatii si stiu ca unii oameni nu se vor bucura sa auda asta, dar acest duh de religiozitate impiedica actiunea Duhului Sfant. Ne purtam ca si cum Duhul Sfant nu ar fi Dumnezeu, intristandu-L astfel! Va puteti inchipui ca, in fiecare duminica, Ii spunem lui Dumnezeu ca nu are voie sa vorbeasca in cladirile Sale? E ceva major! Acestea sunt intarituri. Saracia e alt duh.

Tudor Petan: Cine are autoritatea de a lega aceste intarituri, omul tare? Tu, fiindca ai venit cu autoritate din afara, sau anumiti mijlocitori sau lideri spirituali din Romania? Cine are autoritatea de a se implica?

Cindy Jacobs: Cred ca, in primul rand, Biserica din tara respectiva, dar eu si Biserica suntem generali de mijlocire. Lucrarea noastra este Generals International. Cred ca noi avem mai multa autoritate deoarece in Efeseni scrie: Fratilor, in cele din urma, dupa ce veti fi facut tot ce e de facut, luptati-va cu domniile si stapanirile. Apoi sunt enumerate puterile intunericului. Insa unii oameni o fac cu ingamfare atunci cand apare pacatul in viata lor sau au probleme si sunt atacati. Satana nu are putere asupra noastra daca nu ii permitem. Cred ca e important... In zilele care vin, cred ca ne vom ruga iar, cum am mai facut-o la Global Prophetic Summit. Nu stiu daca pot spune asta aici, dar ii invitam pe oameni sa vina intre 15-17 noiembrie. Iata ce cred eu ca se intampla: viziunea occidentala asupra lumii ne spune ca ceea ce nu vedem nu poate fi real. Asadar, nu au cum sa existe demoni, ingeri sau toate aceste lucruri despre care scrie in Biblie. Insa Isus a alungat demoni, nu? Nu erau demoni, sau a zis cumva ca era ceva ce tine de psihoterapie?

El a zis ca erau demoni! Asadar, aceste lucruri sunt cat se poate de reale fiindca Biblia spune ca sunt reale. Insa noi ne purtam ca si cum nu ar fi. Astfel, acestia se inmultesc si ajung sa populeze tot mai multe zone.

Tudor Petan: Ai amintit despre demoni, dar vreau sa vorbim cateva minute despre ingeri. In cadrul Bisericii din Romania este o discutie cu privire la faptul daca noi, in calitate de crestini, avem autoritatea de a-L ruga pe Dumnezeu sa trimita ingeri sau avem dreptul de a le cere ingerilor in mod direct sa actioneze. Eu cred ca, in viitor, Dumnezeu va folosi armate de ingeri care sa actioneze in Romania mult mai puternic decat pana acum. Cum ar trebui sa abordam acest subiect? Da-ne cateva idei!

Cindy Jacobs: Eu Ii cer lui Dumnezeu sa-Si trimita ingerii. Asta am ajuns sa cred eu dupa ce am studiat Biblia. Multi oameni cred ca noi le putem porunci ingerilor si ca noi le suntem superiori ingerilor, dupa cum scrie in Psalmi. Este adevarat. Cred ca, in aceasta dispensatie, ingerii sunt duhuri slujitoare trimise sa indeplineasca o slujba pentru cei ce vor mosteni mantuirea. Biblia nu spune clar daca noi le putem porunci sau nu. Cred ca ambele variante se pot dovedi a fi adevarate. Eu, cel putin, Il rog pe Dumnezeu sa-Si trimita ingerii. Asa ma rog eu. Cred ca rezultatul este acelasi si esti in siguranta. Intelegeti?

Nu afecteaza Biblia nicicum daca te rogi astfel, caci ingerii tot sunt trimisi in misiune. Nu cred ca incape vreo dezbatere aici.

Material extras din emisiunea Realitati si Perspective 80 - Romania si planurile lui Dumnezeu cu natiunile. Urmareste emisiunea in intregime accesand urmatorul link: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp/9268-rsp-80-romania-si-planurile-lui-dumnezeu-cu-natiunile-cindy-jacobs

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.