Cindy Jacobs - Ce inseamna alinierea natiunilor la planul lui Dumnezeu?

Adaugat la :  14.09.2018

Cindy Jacobs: Imi place foarte mult expresia alinierea natiunilor! In primul rand, trebuie sa ne aliniem la Cuvantul lui Dumnezeu. Biblia este manualul Producatorului, ea aratandu-ne cum vrea Dumnezeu ca lumea sa functioneze. Daca facem ce scrie in Biblie, lumea va functiona cum trebuie. De aceea trebuie sa credem in valorile biblice. In al doilea, rand, cand ne rugam, nu numai ca trebuie sa facem asta, ci trebuie si sa ne aliniem la Cuvantul lui Dumnezeu.

Trebuie sa ne asiguram ca si natiunea noastra e aliniata. Sustinem Israelul?

Acesta e un lucru major in Biblie. Scriptura spune ca, daca binecuvantezi Israelul, vei fi binecuvantat, iar daca il blestemi, vei fi blestemat. Eu le spun oamenilor sa citeasca Biblia si sa faca ce scrie in ea. E foarte simplu! Atunci, totul va functiona. Ni se fac multe astfel de promisiuni. Romania, daca se va alinia... Tin minte ca am prorocit in SUA ca, daca ne vom muta ambasada in Ierusalim, atunci vom prospera. Stiti ce s-a intamplat cu economia noastra? A crescut uimitor de mult. Cum se face ca America, reprezentand numai 5% din populatia lumii, aduce 33% din PIB-ul global? Numai 5% din populatia lumii contribuie atat de mult la economia globala! De ce? Se vede ca, atunci cand facem ceea ce spune Dumnezeu, suntem binecuvantati, iar cand nu mai ascultam de El, ni se prabuseste economia. E foarte simplu!

Material extras din emisiunea Realitati si Perspective 80 - Romania si planurile lui Dumnezeu cu natiunile. Urmareste emisiunea in intregime accesand urmatorul link: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp/9268-rsp-80-romania-si-planurile-lui-dumnezeu-cu-natiunile-cindy-jacobs