Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Cindy Jacobs - Chiar se poate trezi, transforma si reforma o tara?

Adaugat la :  14.09.2018

Tudor Petan: Cindy, am publicat in Romania opt dintre cartile tale. De fapt, ti-am publicat toate cartile si in limba romana. Am aici cateva dintre acestea, iar altele pot fi cumparate de pe site-ul nostru de catre doritori. Una dintre carti nu este foarte populara, asa ca te voi intreba despre aceasta. E vorba de Manifestul reformei. Am o intrebare legata de aceasta carte, care cred ca va deveni foarte populara in viitor. Crezi in trezirea, transformarea sau reformarea unei tari?

Am incercat sa rezum intr-o intrebare o intreaga teologie.

Cindy Jacobs: Desigur! Eu am lucrat foarte mult la transformari in anii 90 si inceputul anilor 2000, insa am observat ca natiunile care fusesera transformate nu ramaneau asa. Cand L-am intrebat pe Dumnezeu de ce era asa, El mi-a spus ca nu avusese loc nicio reforma a legii si a structurii. Asadar, chiar daca au fost alesi lideri buni, credinciosi, daca nu e reformata intreaga societate, prin ceea ce se preda in universitati si asa mai departe, atunci e ca si cum nu ai fi slujit in acea natiune. Ni se porunceste sa facem ucenici din natiuni si sa invatam natiunile. Multi credinciosi nici macar nu s-au gandit la asta. Nu si-au dat seama ca fac numai ucenici individuali. Desigur ca asta ni se cere sa facem, dar ni se mai porunceste sa avem grija ca toata Romania sa fie ucenicizata si sa primeasca invatatura Domnului.

Daca traiesti in Romania, asta trebuie sa faci! Cred ca am si vorbit putin despre asta. E ca si cum oamenii nu ar intelege ca avem si un destin corporativ pe langa destinul individual. Cartea aceea, Manifestul reformei, va schimba multe vieti.

Tudor Petan: Chiar si in Romania, unii spun ca, atunci cand vine vorba de societate, datoria noastra e doar sa ne rugam in bisericile noastre. Legea care transforma societatea tine doar de Stat, fiind o separare intre Biserica si Stat.

Principala noastra indatorire este sa ne rugam si nu sa ocupam o functie publica sau sa influentam legislatia unei tari. Ce ne sfatuiesti cu privire la acest lucru?

Cindy Jacobs: Cred ca ar trebui sa citeasca Matei 6:10: Vie Imparatia Ta; faca-se voia Ta, precum in cer si pe pamant. Daca voia lui Dumnezeu se va face in domeniul educatiei, credeti ca oamenii care nu cunosc voia lui Isus vor ajuta la implinirea voii lui Dumnezeu? Exista doua imparatii: una actuala si una viitoare. E important sa intelegem ca, pentru a schimba o natiune, trebuie sa ne integram in aceasta. Ni se spune sa mergem si sa facem ucenici, nu sa stam in biserica. Trebuie sa facem ucenici care sa se duca si sa faca alti ucenici in natiuni. Trebuie sa facem ucenici individuali care sa ucenicizeze natiunile.

Material extras din emisiunea Realitati si Perspective 80 - Romania si planurile lui Dumnezeu cu natiunile. Urmareste emisiunea in intregime accesand urmatorul link: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp/9268-rsp-80-romania-si-planurile-lui-dumnezeu-cu-natiunile-cindy-jacobs

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.