Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Cindy Jacobs - De ce sunt importante profetiile in destinul unui popor?

Adaugat la :  14.09.2018

Tudor Petan: Inregistram aceasta emisiune in luna august a anului 2018, unul dintre cei mai grei ani pentru poporul nostru. Titlul emisiunii noastre este Realitati si perspective. Realitatea din Romania de acum este foarte sumbra, dar tu ne oferi o perspectiva profetica. Vreau sa vorbim despre rolul domeniului profetic in cadrul destinului unui popor. Esti profet si ai profetit in diferite orase si orasele, tari... De ce este important... Oamenii considera ca profetiile au existat numai in Vechiul Testament, cand profetii veneau si schimbau destinul unei natiuni, ii ofereau raspunsuri regelui. De ce e important acest aspect in prezent, in situatia noastra?

Cindy Jacobs: Dumnezeu nu face niciodata lucruri cu jumatate de masura, ci face numai lucruri marete. Dumnezeu a rostit cuvinte profetice: ... va face altele si mai mari pentru ca Eu ma duc la Tatal. In Faptele apostolilor se petrec lucruri si mai marete: profetii profeteau, anuntand tot felul de lucruri care urmau sa se intample, precum seceta, dar ei pastrau mereu legatura cu Biserica pentru a aduce binecuvantari, pentru a elibera ce trebuia sa se intample.

Cand ma intalnesc cu diferiti presedinti din toata lumea, eu profetesc despre tratate, relatiile cu alte tari, iar presedintii ma asculta si acele tari prospera. Mereu a existat o legatura biblica intre proroci si regi. Regele David a avut si el proroci. Credem ca acesta este tiparul dupa care lucreaza Dumnezeu. Actiunea de a profeti este foarte importanta.

Prorocia din cartea Ioel spune: Voi turna Duhul Meu peste orice faptura; fiii si fiicele voastre vor proroci. In 1 Corinteni 14:1 scrie: Umblati si dupa darurile duhovnicesti, dar mai ales sa prorociti. Dintre toate darurile! Trebuie sa recunoastem ca Satana vrea sa umbreasca darul pe care Dumnezeu ni l-a dat si pe care a zis sa-l folosim mai mult decat orice alt dar. Acolo ni se spune sa profetim. De fapt, in ziua Rusaliilor, cand au primit mesajul, apostolul a citat din Ioel: Fiii si fiicele voastre vor proroci. Asadar, acest lucru e foarte important in Scriptura. Nu e deloc un dar secundar, ci e foarte important.

Cred ca Satana vrea sa acopere vocea care ne spune ce se va intampla in viitor. De ce? Ca sa ne putem ruga ca acele lucruri sa se intample. Noi stim ca Dumnezeu ne e alaturi. M-am rugat pentru tari foarte sarace care au ajuns sa devina prospere. Odata, m-am rugat in Ucraina. Oamenii de acolo s-au cait si s au rugat. Ne aflam in Odessa, la Marea Neagra. Oamenii s-au cait pentru modul in care s-au purtat cu evreii. Eu am profetit ca, fiindca s-au cait, recolta lor de grau se va dubla. Insa am gresit, fiindca nu s-a dublat, ci s-a triplat! Iata cum Dumnezeu Si-a revarsat Duhul!

In 2 Cronici 7:14, Biblia ne promite ca, daca ne pocaim si ne rugam, El ne va tamadui tara. Cuvantul folosit acolo este Rafa, caci El ne va vindeca tara. Iehova Rafa este Vindecatorul! Cred ca nu ni s-a aratat modelul biblic privitor la rolul nostru, ca profeti, pe acest pamant. Rolul nostru e sa ajutam la vindecarea natiunilor noastre.

Principalul nostru rol e sa-i conducem pe oameni la Dumnezeu, caci e vorba de o sarcina vesnica, dar, ca cetateni ai Romaniei, Dumnezeu v-a dat in administrare aceasta tara pentru a o ajuta sa prospere.

Material extras din emisiunea Realitati si Perspective 80 - Romania si planurile lui Dumnezeu cu natiunile. Urmareste emisiunea in intregime accesand urmatorul link: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp/9268-rsp-80-romania-si-planurile-lui-dumnezeu-cu-natiunile-cindy-jacobs

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.