Cindy Jacobs - De ce trebuie sa mijlocim?

Adaugat la :  14.09.2018

3. Tudor Petan: Cum e cu mijlocirea? Unii spun ca, daca e planul lui Dumnezeu si El e in control, El va face acele lucruri oricum. De ce trebuie sa mijlocim? E foarte bine sa prorocim si sa aflam viitorul, dar...

Cindy Jacobs: Chiar si Isus a mijlocit! Isus I-a cerut Tatalui anumite lucruri si Si-a facut timp ca sa se roage. De ce a facut-o, doar El e Mesia?! El e un model pentru noi si i-a invatat si pe ucenici cum sa se roage. Nimic nu se intampla pe pamant fara ca cineva sa nu se roage. Dumnezeu ne face promisiuni, dar noi trebuie sa ne rugam pentru acestea. Va dau repede un exemplu din cartea Daniel. Poporul lui Daniel era in exil de 70 de ani, iar Biblia spune ca el si-a amintit prorocia care spune ca, dupa 70 de ani, poporul lui Dumnezeu va scapa de exil. Aceasta prorocie a fost facuta de Ieremia. El s-a rugat ca acest lucru sa se intample. De ce? De ce l-a determinat Dumnezeu pe profetul Daniel sa mijloceasca? Fiindca nu se poate intampla nimic daca nu e cineva care sa se roage si sa creada. Eu le pot profeti oamenilor multe lucruri, dar, daca ei nu primesc profetia si nu cred, atunci ar putea impiedica si binecuvantarea.

Profetia nu e precum soarta. Oamenii credeau in soarta cand li se spunea ca urmau sa moara intr-o anumita zi. Profetia nu e deloc asa. Profetia iti spune care e voia lui Dumnezeu pentru viata ta.Insa e alegerea ta daca o vei accepta sau nu.

Material extras din emisiunea Realitati si Perspective 80 - Romania si planurile lui Dumnezeu cu natiunile. Urmareste emisiunea in intregime accesand urmatorul link: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp/9268-rsp-80-romania-si-planurile-lui-dumnezeu-cu-natiunile-cindy-jacobs