Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
MEDIACENTER Alfa Omega TV - Peste 10.000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculator, tableta sau telefon. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta in mediacenter.

Cindy Jacobs - Dumnezeu binecuvinteaza Israelul

Adaugat la :  14.09.2018
Vizualizari :  6
+ Add To

Tudor Petan: Ai amintit de Israel, iar noi, aici, in Romania, am vorbit mult, mai ales in acest an, despre aspectele si perspectivele politice cu privire la consecintele mutarii ambasadei noastre de la Tel Aviv in Ierusalim. Ne poti explica mai bine? Ai spus ca face parte din alinierea noastra sa fim de partea Israelului, dar de ce e important? E, cumva, o decizie politica sau nu? De ce e important pentru o tara precum Romania?

Cindy Jacobs: Este o decizie biblica. Trebuie sa ne intrebam daca Dumnezeu e Stapanul pamantului sau nu. El a spus sa ne rugam pentru pacea Ierusalimului si cat de important este Ierusalimul. Eu consider ca nu e o chestiune politica, ci e vorba de alinierea la Cuvantul lui Dumnezeu. Orice confesiune am avea, fie ca suntem ortodocsi sau nu, cu totii trebuie sa ascultam ce spune Biblia. Cred ca aceasta e voia lui Dumnezeu si inca nu am aflat care e pozitia Romaniei cu privire la aceasta chestiune, dar cred ca, daca Romania isi va muta ambasada, atunci aceasta natiune va fi binecuvantata, vor incepe sa apara investitori, produsele vor fi cumparate, importul si exportul prosperand, iar voi veti primi binecuvantarea Domnului.

Tudor Petan: Sunt multe speculatii cu privire la acest lucru, dar te rog sa ne spui cum vezi Orientul Mijlociu. Ai fost in Israel de mai multe ori, te rogi, ai fost si in Rusia, iar emisiunea voastra e difuzata si in limba rusa. Cunosti situatia din Orientul Mijlociu. Ofera-ne o perspectiva profetica privitoare la situatia actuala din Orientul Mijlociu!

Cindy Jacobs: Chiar acum traim profetiile biblice! In Isaia 19 se vorbeste despre autostrada sfinteniei, care incepe din Egipt si trece prin Asiria si Israel. Citim in Isaia 19 despre autostrada sfinteniei care uneste aceste natiuni, dar ne gandim ca acest lucru este imposibil. Sa stiti ca acest lucru se intampla chiar acum! Unele tari din Orientul Mijlociu se alatura Israelului, lucru care nu s-a mai intamplat niciodata in istorie. Pare a fi vorba de marea dezbinare. Acest lucru se intampla chiar acum. Ne apropiem cu rapiditate de sfarsitul vremurilor si de marele seceris al sufletelor. Nu stim daca se va intampla peste 20 de ani, 100 de ani sau un an. Noi trebuie sa ascultam de Dumnezeu in continuare. Situatia Israelului este foarte interesanta. Israelul e doar o bucatica din Orientul Mijlociu, dar pe care toata lumea o vrea. Este foarte interesant, fiindca oamenii din celelalte tari au mai mult teren. Insa Israelul a inceput sa infloreasca precum un trandafir. Nivelul de precipitatii pe acea bucata de pamant a crescut cu 100% de cand Israelul a devenit o natiune. Nu e uimitor? Ar parea ca Dumnezeul Creator binecuvanteaza acea tara.

Material extras din emisiunea Realitati si Perspective 80 - Romania si planurile lui Dumnezeu cu natiunile. Urmareste emisiunea in intregime accesand urmatorul link: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp/9268-rsp-80-romania-si-planurile-lui-dumnezeu-cu-natiunile-cindy-jacobs

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Subiecte discutate: Chestionar: evaluarea nivelului de spiritualitate in cadrul bisericilor evanghelice; Masura in...

Categorie: Realitati si perspective
Vizualizari: 11

Realitati si perspective 104 - Aspecte juridice privind conflictele din Orientul Mijlociu; Invitat: Andrew Tucker...

Categorie: Realitati si perspective
Vizualizari: 10

Tema: Valori crestine in toate sferele societatii. Invitati: Larry Pyle - autor. Subiecte: Motivatia lui Larry Pyle...

Categorie: Realitati si perspective
Vizualizari: 328

Tema: Nevoia de slujire si invatatura in vindecare si eliberare Invitat: Mircea Graur (InHim Ministry, Cluj-Napoca)....

Categorie: Realitati si perspective
Vizualizari: 414

Subiecte: De ce este importanta ucenicizarea? Semnificatia cuvantului „talmidim”; Care este esenta ucenicizarii?...

Categorie: Realitati si perspective
Vizualizari: 21

Tema: Miscarea Pais si ucenicizarea comunitatii Invitat: Paul Clayton Gibbs (Fondator, Miscarea Pais,...

Categorie: Realitati si perspective
Vizualizari: 84

Tema: Perspectiva biblica asupra muncii; Invitat: Jan Sturesson (Presedinte, ICCC - Suedia) Subiecte: Cu ce se ocupa...

Categorie: Realitati si perspective
Vizualizari: 0

Tema: Romania dupa referendum Invitat: Samuel Tutac (pastor, Biserica Betel din Timisoara) Subiecte: - Ce a insemnat...

Categorie: Realitati si perspective
Vizualizari: 139

Sambata, 21 mai 2016, am difuzat emisiunea „Realitati si perspective” pe canalul Alfa Omega TV cu tema: „Valori...

Categorie: Realitati si perspective
Vizualizari: 223

Ce inseamna sa fii lider din perspectiva Imparatiei? Raspunde pastorul Centrului Crestin Caleb din Cluj-Napoca,...

Categorie: Realitati si perspective
Vizualizari: 9
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.