Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Cindy Jacobs - Dumnezeu lucreaza cu putere in Asia, Africa si America de Sud

Adaugat la :  14.09.2018

Tudor Petan: Ai fost de multe ori in China, Taiwan si nu stiu cate alte tari. Cum vezi ceea ce face Dumnezeu acum in China si in tarile din Orientul Indepartat?

Cindy Jacobs: Acum cateva saptamani, am fost in Indonezia. Aceste tari iti ofera o perspectiva foarte interesanta. Foarte multi oameni se intorc la Dumnezeu. Este o minune nemaipomenita! Taiwan, Indonezia, Filipine, dar si China... Asia se trezeste, fiind vorba de o ungere puternica a Duhului Sfant. Am vorbit la o conferinta in Indonezia. Acolo au fost prezenti 13 000 de lideri din 45 de tari. Au fost 900 de pastori din China, 1 200 din Vietnam... Intr-una din zile, le vorbeam pastorilor vietnamezi. Mi-am amintit ca am fost in Vietnam in 1998, cand in biserici erau numai vreo 10-20 oameni. Mi se pare uimitor ca acum am stat alaturi de atat de multi pastori. Vietnamul va deveni celebru in Asia. In ce priveste fereastra 1040, in tari precum Mongolia, in 1994, erau cam sase sau opt crestini deoarece comunistii ii ucisesera pe toti. Insa acum sunt zeci de mii de crestini. De fapt, unele dintre aceste tari sunt mult mai evanghelizate decat Austria, sa zicem. Acolo sunt mai multi crestini, pe cand, in Austria, numai 5% din populatie este mantuita. Insa perspectiva e uimitoare.

Sunt vremuri interesante. Dumnezeu a pornit o miscare de ungere noua de la est catre vest.

Tudor Petan: Tin minte ca, acum un an, am participat cu tine la primul summit al profetilor din Dallas. Intr-o seara, ne-am rugat foarte intens pentru Zimbabwe. Dupa 24 de ore, a acolo a avut loc o schimbare politica majora. Au existat cateva voci profetice care au spus ca Dumnezeu va ridica Africa, aceasta fiind atunci ultima pe lista continentelor. Te rog sa ne spui ce face Dumnezeu si ce planuri are pentru Africa.

Cindy Jacobs: In luna mai am fost in Africa de Sud, in Zimbabwe, unde am tinut un congres pentru toata Africa. Africa s-a trezit acum la chemarea lui Dumnezeu. E greu de descris. Multe tari spun ca nu vor coruptie si, ca in Romania, spun ca vor elimina coruptia si vor schimba situatia. Azi e o zi istorica pentru inlaturarea coruptiei. Suntem in data de 10 august 2018 si cred ca e o zi la care vom privi retrospectiv si vom spune ca, in aceasta zi, situatia s-a schimbat. Vrem sa ne rugam ca situatia sa se imbunatateasca, dar ceva sigur se va schimba. Aceasta este o zi a schimbarii. Cred ca acest lucru se va intampla si in alte tari. Coruptia va fi... Coruptia poate fi puterea intunericului. Exista o principalitate a coruptiei care poate fi peste natiuni.

Ma aflam in Brazilia si am profetit ca principalitatea coruptiei va fi legata. Dupa aceea, oamenii au inceput sa iasa in strada, iar presedintele a fost pus sub acuzare, au fost arestati judecatori, politicieni si oameni de afaceri. Cand am profetit in Romania despre acest lucru, s-a intamplat la fel. Vom asista la miscari majore ale lui Dumnezeu. Cand ne-am rugat pentru Africa si Zimbabwe, ne-am rugat ca dictatorul Mugabesa fie inlaturat. In timp ce ne rugam... Imi amintesc, eram si eu acolo! Erau acolo profeti din 35 de tari si era foarte multa autoritate in acea incapere din Dallas, Texas, in cadrul Global Prophetic Summit. In timp ce ne rugam, tancurile au intrat in Harare, capitala tarii Zimbabwe, luandu-l pe dictator. Tocmai am fost in Zimbabwe, unde oamenii dansau in strada. El se autointitula un lider ales, dar nu era asa. M-am bucurat sa ma duc acolo. Auzisem ca Mugabe ceruse ca eu sa fiu ucisa daca intram in tara, dar eu am dansat cand am trecut granita fiindca obisnuiam sa spun ca, atunci cand el nu va mai fi acolo, eu voi intra in acea tara. Asa am si facut si a fost distractiv.

Material extras din emisiunea Realitati si Perspective 80 - Romania si planurile lui Dumnezeu cu natiunile. Urmareste emisiunea in intregime accesand urmatorul link: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp/9268-rsp-80-romania-si-planurile-lui-dumnezeu-cu-natiunile-cindy-jacobs

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.