Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

Cindy Jacobs - Planurile lui Dumnezeu cu Romania (proteste, coruptie)

Adaugat la :  14.09.2018

Tudor Petan: Desigur ca suntem curiosi ce are pregatit Dumnezeu pentru Romania. Trebuie sa spun ca inregistram aceasta emisiune in luna august, pentru cei care vor urmari emisiunea peste cateva luni, poate. Astazi e de asteptat ca in Romania sa aiba loc cel mai mare protest de pana acum. Oamenii sunt derutati si preocupati cu privire la viitorul tarii noastre si cred ca nu intamplator te afli aici, caci participi la o conferinta si inregistram aceasta emisiune chiar la inceputul lunii august. Sa vorbim putin despre acest an! In cateva interviuri si emisiuni, ai spus ca este un an crucial, caci multe natiuni se afla la rascruce. Nu vorbim de planuri izolate, caci Dumnezeu are un plan la nivel global. Spune-ne cate ceva despre asta.

Cindy Jacobs: In primul rand, cred ca suntem in sezonul secerisului din vremurile din urma, cand Dumnezeu da nastere multor treziri. Multi oameni se intorc la Hristos si Biserica devine foarte vibranta. Romania se afla la inceputul unei perioade de trezire. Asta inseamna ca multi se intorc la Hristos si au loc lucrari de trezire. Insa Dumnezeu vrea ca toata natiunea sa fie implicata. Am profetit ca Dumnezeu vrea sa dezradacineze coruptia si ca El le ofera celor foarte corupti o fereastra de timp in care acestia sa se poata pocai. Simt ca aceste revolte si tot ce se intampla... Ne rugam sa nu devina prea violente si credem ca asa va fi. Aceasta este un fel de declaratie a sufletului poporului roman. Ati fost creati sa fiti liberi, dar si sa fiti prosperi, chiar in domeniul natural. Nu exista niciun motiv pentru care aceasta sa nu fie o natiune prospera. Aveti atat de multe resurse naturale, incat nu are niciun sens sa nu prosperati, decat daca exista coruptie.

Eu vad ca, daca oamenii lui Dumnezeu se vor ruga... Acum va aflati intr-un moment de cumpana in istorie, intr-un punct critic. Din acest moment, natiunile fie vor deveni foarte prospere, fie vor regresa. Acum e momentul ca oamenii lui Dumnezeu sa se roage. Trebuie sa fim foarte seriosi in privinta postului si rugaciunii. Stiu ca multi sunt si nu spun ca voi nu sunteti. Acum vom vedea economia Romaniei vindecata. Eu vad nu numai ca veti deveni un granar, ci si ca Romania va deveni un centru al dezvoltarii tehnologice. Multi oameni din alte natiuni vor veni aici si, datorita spiritului creator al urmatoarei generatii de romani, care vor fi inventatori... Simt foarte puternic ungerea Domnului peste mine!

Oamenii priveau cu admiratie Japonia sau Coreea, dar Domnul vrea ca Romania sa devina cunoscuta. De fapt, iata ce vad ca planuieste Dumnezeu, dar numai daca oamenii Lui se roaga! Oamenii vor spune: Trebuie sa cumperi produse din Romania, caci sunt excelente, sunt cele mai bune! Oamenii poate se gandesc la Germania, dar Domnul vrea ca Romania sa fie printre cele mai bune tari din lume.

Tin minte ca, in 2002, am profetit ca Romania va fi granarul Europei. Vad deja acest lucru intamplandu-se. Chiar e posibil! Am profetit pentru niste popoare care erau distruse din punct de vedere economic si pe care Dumnezeu le-a restaurat in mod uimitor. In Romania s-au intamplat deja foarte multe, chiar daca poate voi nu va dati seama. Ultima data cand am fost aici, nu existau mall-uri si nimic de genul acesta. Vad ca exista o prosperitate pe care poate ca voi nu o observati fiindca a trecut mult de cand am fost aici ultima data. Cred ca Dumnezeu vrea ca zona rurala sa prospere. In zona rurala e multa saracie, oamenii lucrand din greu si neavand speranta. Insa este... E sufletul Romaniei! Nu stiu daca intelegeti ce spun, dar, privind la romani, vad ca sunteti un popor foarte creativ.

Puteti face orice!

Celelalte natiuni au diferite talente, dar romanii sunt creativi. E ceva frumos la voi, caci va place sa creati lucruri frumoase, precum farfurii sau tot felul de lucruri. Eu vad ca aveti un spirit creator. Dumnezeu vrea sa aduca tehnologia aici, sa binecuvanteze zona rurala, vrea sa binecuvanteze universitatile, ducandu-le la un alt nivel. E o perioada foarte interesanta.

Tata, chiar acum ne rugam, in aceasta zi a protestelor, in care multi oameni se duc la Bucuresti... Noi spunem, ne rugam si mijlocim pentru ca aceste revolte sa nu devina violente. Tata, mijlocim si ne rugam sa aiba loc o schimbare totala, o transformare radicala a climatului in intreaga natiune. Doamne, Iti multumim ca, asa cum l-ai inlaturat pe Ceausescu, dar si ultima dictatura, acum spui ca ai oameni precum Daniel, Iosif si Estera care sunt pregatiti sa preia pozitii in guvern. Domnul spune ca acum va veni o noua generatie care nu va tolera coruptia. Aceasta noua generatie nu va ingadui ce nu este bine.

Material extras din emisiunea Realitati si Perspective 80 - Romania si planurile lui Dumnezeu cu natiunile. Urmareste emisiunea in intregime accesand urmatorul link: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp/9268-rsp-80-romania-si-planurile-lui-dumnezeu-cu-natiunile-cindy-jacobs